afis-concurs1

Scoala de Teatru Qfeel da startul la cel mai tare Concurs!

Toti participantii in cadrul Festivalului National Serile Teatrului Studentesc merita aplaudati pentru talent, efort si curaj. De aceea an de an, mii de spectatori au fost prezenti la fiecare piesa de teatru, incurajand tinerii actori cu aplauze.

Cu siguranta si tu ai fost acolo, ai ras, te-ai emotionat, te-ai lasat cucerit de magia teatrului. Si cu siguranta, macar o data te-ai intrebat cum e sa fi acolo, sa joci si sa te joci.

A venit timpul sa schimbam rolurile!

De aceea, Scoala de Teatru Qfeel premiaza spectatorii. Asa a luat nastere ideea de a te transforma pe tine, din cel care priveste in cel care urca pe scena.

Punem la bataie 20 de locuri la cel mai tare Workshop de Improvizatie, condus de actori profesionisti, in care tu vei avea ocazia sa descoperi ce insemna teatrul si toate beneficiile cu care vine la pachet.

Care sunt ele? Inveti sa fii prezent, spontan si creativ. Inlaturi teama de a fi judecat si te joci. Prinzi increderea de a te exprima liber. Totul prin jocuri si exercitii practice, extrem de fun si constructive.

Workshopul de Improvizatie va avea loc duminica 19 aprilie, intre orele 12:00 – 15:00, la sediul Scolii de Teatru Qfeel.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti prin intermediul random.org si vor fi anuntati pe 1 Aprilie, in a 3 a zi de festival, pe pagina de concurs www.cursuri-actorie.ro/concurs si pe site-ul www.sts.sisc.ro .

Vom anunta numele celor 20 de norocosi si pe pagina noastra de Facebook.
Si pentru ca tot am ajuns la acest capitol, te invitam sa ne dai un Like pentru a ramane mereu in contact cu noi si pentru a afla programul celor mai distractive si eficiente cursuri de dezvoltare personala.

Asa ca nu mai sta pe ganduri. Hai la teatru si Qfeel te premiaza!

serile teatrului studentesc

Share