Despre Qfeel

photo

Doina Ionescu

Position: Owner & Trainer
Sunt fondatorul Scolii de Teatru Qfeel (2009), actrita (absolventa Universitatea Hyperion - sectia Arta Actorului, clasa prof Virgil Ogasanu, in 2007) regizor de teatru si Formator Autorizat CNFPA (2010). Din 2006 organizez si sustin programe de training, teambuilding, cursuri de actorie, dictie, comunicare si public speaking şi workshop-uri de creativitate si dezvoltare personala. Ma implic in organizarea diferitelor evenimente artistice si culturale. Totodata, sustin ideea ca "Magia teatrului este in noi, în fiecare" si ca oricine isi poate exersa si imbunatati rolul său pe scena vietii. Din fericire, hobby-urile mele se ragasesc in activitatile pe care le desfasor, teatrul fiind pe primul loc. Motto: "Be smart, feel free!"
photo

Celina Nitu

Position: Trainer
Celina Nitu este actrita licentiata in Arta Actorului din anul 2008. A terminat facultatea la clasa profesorilor Constantin Codrescu si Vlad Radescu. Este deopotriva actrita de teatru si film. In 2008 a jucat in Cendre et Sang(coprod. ro-fr),in spoturile festivalului Bucuresti DocuArt Fest. In 2011 si 2012 a fost colaborator al Teatrului National din Bucuresti. In prezent colaboreaza cu Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu si cu Teatrul Coquette din Bucuresti. Activeaza in zona de teatru independent,joaca in productii diverse, inclusiv in piese pentru copii. A predat cursuri de actorie pentru copii si tineri la Clubul Copiilor nr 1 Bucuresti. Este senoir talent in reteaua internationala Roots&Routes, peer-coach anti rasism si discriminare si acting coach.
photo

Bogdan Durlicioiu

Position: Trainer
Bogdan Durlicioiu este actor, colaborator al Teatrului National Bucuresti. Din 2009 face parte din compania de teatru Passe-Partout Dan Puric, unde a jucat in mai multe spectacole, lansate sub egida companiei. Sustine spectacole de improvizatie alaturi de trupa Improvizionarii si tot impreuna joaca spectacole de Teatru Forum. A filmat alaturi de doi dintre actorii din cunoscuta trilogie Lord of the Rings, Conan Stevens si John Rhys-Davies intr-o noua productie "Namless" si a mai filmat in lung-metrajul lui Nae Caranfil "Restul e tacere". Fire energica si vesela cu o experienta de mai bine de 8 ani in lucru cu copiii, organizand si sustinand evenimmente pentru cei mici dar si team building-uri pentru adulti, toate astea vor transforma atelierul de improvizatie intr-un meci bun, unde toate echipele castiga.

Qfeel are o poveste!

Qfeel ! Deja un nume respectat cand vine vorba de cursuri de actorie si dezvoltare personala prin teatru.

Dar ca orice poveste si istoria noastra incepe cu „A fost odata ca niciodata…”

Asadar, a fost odata ca niciodata un …ideal. De a ajuta pe oricine isi doreste sa evolueze, sa se redescopere si sa se joace. Si acel ideal avea mare nevoie de cineva care sa creada in el si sa-l ajute sa devina realitate.

De aceea de 8 ani, eu Doina Ionescu, impreuna cu echipa Qfeel, am construit un spatiu unde orice este posibil. Un spatiu magic, in care experimentam, ne jucam si invatam cum sa ne exprimam liber si sa fim mai creativi. UN loc in care constant descoperim beneficiile dezvoltarii personale .

De 8 ani am creat o comunitate de prieteni care a inteles ca schimbarea este posibila atunci cand exploram limitele personale si daramam barierele cuvintelor: NU POT, NU VREAU sau NU STIU.

De 8 ani am fost incurajati de rezultate, condusi de pasiune, si astfel in fiecare zi descoperim cu multumire ca munca noastra creeaza o diferenta.

Cursantii nostri au descoperit cum sa isi depaseasca temerile, emotiile, timiditatea; au invatat cum sa manevreze situatiile stresante si mai ales cum sa iasa din impas; si-au descoperit increderea, persuasiunea, usurinta de a vorbi in public si de a-si stapani limbajul corporal si poate cel mai important raspuns: au redescoperit placerea de a se juca si astfel creativitatea a devenit un element important in viata lor. 

De 8 ani am invatat de la cursantii nostri si am evoluat odata cu ei!

In continuare iti daruim posibilitatea de a experimenta si astfel ne vom bucura impreuna de rezultate.

In spiritul bucuriei am incalecat pe-o sa … IAR POVESTEA NOASTRA CONTINUA cu si mai multe zambete si oameni fericiti!  „Be Smart, Feel Free!”

Bucurie , Echipa 

Spontaneitate , Motivatie , Autocontrol , Relaxare , Talent

Fericire , Empatie , Entuziasm , Libertate

Forta , Reusita , Emotie , Energie

Suntem din 2009 alaturi de voi!

“Be Smart, Feel Free!” Este deviza noastra si ne bucuram ca am transmis-o si celor care au trecut pragul Scolii de Teatru Qfeel.

Ce spun cei care ne-au vizitat ?

Loading…
Share