Scoala de Teatru Qfeel - Cursuri Copii Varstele 11 - 13 ani

Cursuri copii 11-13 ani

Curs de dezvoltare personala prin teatru, Grupa 11-13 ani.

La aceasta varsta incepe maturizarea, trecerea de la nivelul de copil spre adolescent.

Cursul de dezvoltare personala prin teatru pentru copii, aduce cu sine posibilitatea actiunii si a implicarii fara temeri sau prejudecati, permitand utilizarea tuturor modalitatilor de expresie.

Copilul isi imbogateste astfel experienta de viata si in acelasi timp alegerile lui incep sa fie facute la un nivel constient.

Procesul de transformare nu poate fi oprit. Vine din interior. Corpul trece prin schimbari profunde si copilul trebuie sa invete sa le gestioneze. Energia creatoare (sexuala) trebuie ghidata corect, astfel incat copilul sa o utilizeze pentru a crea in interior un emotional puternic si un mental eficient. Constiinta devine tot mai pregnanta si aceasta mica fiinta incepe sa-si puna intrebari.

wave2

Are nevoie de tot suportul posibil si explicatii logice pe care sa le inteleaga si sa le poata verifica.

Pentru ca logica devine foarte importanta pentru el. Nu mai poate fi mintit, pacalit. Apare nevoia de modele functionale alaturi de care copilul sa se cerceteze pe sine. Are nevoie de adulti care isi aduc aminte cum au trecut prin acest proces si care pot oferi foarte mult din propria experienta prin dicutii libere si sincere.

Personalitatea incepe sa se contureze si parerile celor din jur devin importante. Este necesar ca parintii sa fie mult mai atenti cine se afla in jurul copilului, ajutand astfel indirect la formarea in copil a unui caracter frumos si armonios.

wave21

La Qfeel am creat un mediu in care el, copilul adolescent se poate exprima liber, putand astfel sa verifice daca directiile pe care viata i le asterne in cale sunt si cele pe care doreste sa mearga.

Scoala de Teatru Qfeel, iti propune un program in care copilul tau sa invete intr-un mediu primitor, unde poate sa sa joace, sa simta si sa lucreze cu diferite tipologii, dezvoltand modalitati de exprimare si socializare. Toate aceste lucruri se intampla prin jocuri provenite din arta teatrala, adaptate special pentru nevoile specifice acestei categorii de varsta.

Prima sedinta este GRATUITA. La finalul ei copilul poate decide, fiind in cunostinta de cauza, daca doreste sa lucram impreuna.

Avantaje pentru copil:

Isi imbogateste abilitatile

Isi imbogateste abilitatile de expresie intr-o atmosfera de joaca, degajata

Pregateste un spectacol

Pregateste un spectacol de teatru si invata sa fie organizat, avand un scop bine definit

Lasa imaginatia sa lucreze

Lasa imaginatia sa lucreze si isi dezvolta caracterul, personalitatea

Scapa de teama de a vorbi

Scapa de teama de a vorbi cu ceilalti

Invata sa isi asume responsabilitatea

Invata sa isi asume responsabilitatea pentru actiunile lui

Transmite propriul mesaj

Transmite propriul mesaj

Avantaje pentru parinte:

  • Cursul de actorie pentru copii este conceput ca un sprijin pentru parinte in procesul de crestere si educatie al copilului;
  • Parintii cu mai multi copii au fost foarte incantati sa afle ca in acelasi interval orar sunt mai multe grupe de varste diferite, iar astfel fratii pot participa la curs in acelasi timp, la grupa potrivita lor. In plus, fratii beneficiaza si de reducere la costul cursului.
  • Pe durata cursului (1h si 30 min) parintele se poate relaxa savurand o cafea pe terasa insorita sau in spatiul de primire special amenajat pentru a oferi tot comfortul. De asemenea, poate folosi timpul in scop personal (cumparaturi, laptop, intalniri, etc) avand siguranta ca isi lasa copilul „pe maini bune”.
wave2

„JOCUL este forma cea mai inalta a cercetarii.” Albert Einstein

Program cursuri:
Miercuri – intre orele 17:00-18:30
Vineri – intre orele 17:00-18:30
sau Sambata – intre orele 10:00-11:30 sau orele 12:00-13:30

Locatie:

str. Tabacarilor, nr.2 – la intrare in Complex Pionierul, pe partea dreapta (usa alba de termopan). Zona Budapesta.


Investitie:
● 240 RON/luna sau 600 RON/3 luni

Grupele sunt formate din maxim 15 participanti.


Rezervarea locului la curs se face achitand taxa, folosind una din modalitatile de plata:
– Plata cash / card direct la sediul Qfeel
– Prin transfer bancar (detalii pe email)
– *Doar pentru Bucuresti – Online, de pe platforma MyStage (se adauga comision Mystage)
Trimite formularul de inscriere si vei fi contactat de echipa Qfeel pentru mai multe detalii.

wave21
Contact