Scoala de Teatru Qfeel - Cursuri Copii Varstele 8 - 10 ani

Cursuri copii 8-10 ani

Curs de dezvoltare personala prin teatru, Grupa 8-10 ani.

In aceasta etapa, copiii explodeaza de energie si vor sa demonstreze ca si ei stiu si pot face multe.

Cursul de dezvoltare personala prin teatru pentru copii aduce cu sine diverse metode de lucru, care mentin atentia si canalizeaza energia catre obiectivele stabilite in joc.

Din pacate exista din ce in ce mai putin timp pentru joaca, iar calculatorul, telefonul sau tableta suplinesc nevoia copiiilor de distractie si socializare.

Ocaziile in care descopera situatii inedite, sau in care isi fac noi prieteni sunt din ce in ce mai rare, de aceea si dezvoltarea inteligentiei emotionale poate fi afectata in aceasta perioada.

wave2

Copiii fac o alegere. Fie devin introvertiti, fie devin extrovertiti. Ambele sunt extreme, iar echilibrul va aparea in timp.

Si aici intervenim noi!

Suntem atenti la fiecare copil in parte pentru a-l ajuta sa creeze armonie intre lumea exterioara si cea interioara. Aceasta perioada este pentru copii asemanatoare cu felul in care este primavara pentru natura: totul prinde viata; si florile frumoase dar si maracinii.

wave21

Este perioada in care capul lor este plin cu idei si este foarte important sa fie exprimate si experimentate. Acum se face ordine si se stabilesc directiile de gandire. Apare judecata, moralitatea, regulile devin importante, sunt foarte transanti in legatura cu ceea ce vor si se supara usor, dar le trece repede. Practic, incepe explorarea dualitatii.

Trainerul devine un partener de joaca pe care il urmeaza doar daca acesta are capacitatea de a le arata o directie, fara sa-i forteze sa mearga pe ea. Daca trainerul, indrumatorul cursului nu este plin de viata, de energie si iubire, nu are ce cauta in sala cu copiii. Practic trebuie sa fie „de-al lor”, sa fie acceptat in haita micilor lupi si abia pe urma va fi ales liderul lor, daca le confirma asteptarile.

Fiecare copil are propriul lui ritm de dezvoltare. Daca luam un boboc si il fortam, tragand de petale sa se deschida mai repede, acesta se va usca.

Copilasii primesc tot ce au nevoie pentru a se dezvolta in ritmul propriu. Este de datoria noastra sa onoram increderea pe care ei ne-o acorda neconditionat. Nu exista traire mai frumoasa pentru un trainer Qfeel ca atunci cand vede cum infloreste zambetul pe fata copiilor cu care se joaca si sa ii vada plecand fericiti de la cursul de actorie.

Draga parinte, impreuna suntem puternici! De aceea, pe langa lectiile deschise la care parintii participa ca spectatori, din cand in cand invitam parintii in sala si toata sedinta ne jucam impreuna cu copiii. Astfel legatura parinte-copil devine tot mai puternica, pentru ca si parintele are ocazia sa interactioneze intr-un mod inedit cu cel mic , iar acesta simte ca este iubit si inteles.

Prima sedinta este GRATUITA. La finalul ei copilul poate decide, fiind in cunostinta de cauza, daca doreste sa lucram impreuna.

Avantaje pentru copil:

Intra intr-un mediu nou

Intra intr-un mediu nou, unde poate explora in voie

Invata sa actioneze singur

Invata sa actioneze singur, sa devina sigur pe gandurile si deciziile lui

Isi dezvolta memoria

Isi dezvolta memoria, se joaca si invata in acelasi timp

Afla ca este in regula sa greseasca

Afla ca este in regula sa greseasca, sa testeze si sa experimenteze

Pentru copilul foarte energic

Pentru copilul foarte energic, invata sa se concentreze si sa fie atent la situatiile din jurul lui

Dezvolta nivelul de incredere

Dezvolta nivelul de incredere in el si in ceilalti

Avantaje pentru parinte:

 • Cursul de actorie pentru copii este conceput ca un sprijin pentru parinte in procesul de crestere si educatie al copilului;
 • Parintii cu mai multi copii au fost foarte incantati sa afle ca in acelasi interval orar sunt mai multe grupe de varste diferite, iar astfel fratii pot participa la curs in acelasi timp, la grupa potrivita lor. In plus, fratii beneficiaza si de reducere la costul cursului.
 • Pe durata cursului (1h si 30 min) parintele se poate relaxa savurand o cafea pe terasa insorita sau in spatiul de primire special amenajat pentru a oferi tot comfortul.
 • De asemenea, poate folosi timpul in scop personal (cumparaturi, laptop, intalniri, etc) avand siguranta ca cel mic este „pe maini bune”.
wave2

„JOCUL este forma cea mai inalta a cercetarii.” Albert Einstein

Program cursuri:
Sambata – intre orele 12:30-14:00

Locatie:

str. Tabacarilor, nr.2 – la intrare in Complex Pionierul, pe partea dreapta (usa alba de termopan). Zona Budapesta.


Investitie:
● 240 RON/luna sau 600 RON/3 luni

Grupele sunt formate din maxim 15 participanti.


Rezervarea locului la curs se face achitand taxa, folosind una din modalitatile de plata:
– Plata cash / card direct la sediul Qfeel
– Prin transfer bancar (detalii pe email)
– *Doar pentru Bucuresti – Online, de pe platforma MyStage (se adauga comision Mystage)
Trimite formularul de inscriere si vei fi contactat de echipa Qfeel pentru mai multe detalii.

wave21

Testimoniale

 • Roxana Modoran
  Roxana Modoran
  Suflet si pasiune. Locul unde copilul meu se simte excelent si unde abia asteapta sa revina. Brate deschise catre toti.
 • Cristina Udrea
  Cristina Udrea
  Un loc in care copilul meu s-a simtit si exprimat liber, fará teama de a fi criticat, s-a dezoltat frumos. Un mediu cald si primitor cu personal dedicat, calificat si prietenos. Vá recomand cu maré drag tuturor!
Contact