ACT2

Curs intermediar de dezvoltare personala prin teatru

Fii Personajul Principal din Viața Ta!

ACT2 îți permite să experimentezi ce înseamnă să joci teatru.

Ai urmat ACT1 și ai înțeles că e necesar să faci următorul pas spre dezvoltarea ta pesonală?

Ți-ai dorit să fii pe scenă și să interpretezi personaje puternice și abia aștepți să înveți cum să te joci?

Ești de părere că teatrul este o metodă foarte bună de a lucra cu tine și că dezvoltând personaje noi, te descoperi pe tine?

public teatrul de arta

Înscrie-te la ACT2 și începi să pregătești un spectacol de teatru!

INSCRIE-TE ACUM

ACT2- Curs intermediar de dezvoltare personala prin teatru – îți permite să experimentezi ce înseamnă să joci teatru.

Și poți face acest lucru fără să urmezi câțiva ani o facultate de Arta Actorului, renunțând poate astfel la carieră, familie și drumul ales deja.

Poți ajunge pe scenă, fiind pregătit și încrezător.

Noi știm că poți!

Și mai știm că o astfel de experiență îți va schimba viața și felul în care te raportezi la tine și la ceilalți.

 

În decursul anilor am pregătit peste 150 de spectacole de teatru, jucate de oameni ca tine, de actori amatori, dar care aveau cel puțin o calitate în comun: pasiunea pentru teatru și dorința de a avea trăiri adevărate, transformatoare.

Există personaje care pot construi în tine calități la care nu te așteptai.

Etapa de pregătire a unui spectacol de teatru este de fapt ceea ce te transformă, ajungând ca la final doar să arați și altora ce ai conștientizat și ai acumulat deja.

absolventi act2 teatru toti o maree

 

Cele mai evidente beneficii ale cursului ACT2:

Construiesti un personaj plecând de la ceea ce există deja în tine, iar astfel devine absolut necesar să te cunoști;

Devii mult mai maleabil, susținător, îndreptat catre obiective și catre ce e cu adevarat important;

Treci repede peste rețineri, blocaje referitoare la capacitățile tale de a învăța și a interpreta un text;

Iți dezvolți imaginația și creativitatea, descoperind noi fațete ale personalității tale;

Tu alegi ce stări să “chemi” și să ai, înțelegând acest mecanism;

Creezi unitate între corp, emoție și gânduri.

piesa teatru qfeel toti o maree

Imaginează-ți:

TU, alături de colegii tăi, în ziua spectacolului, pe scenă, costumat, pregătit, în lumina reflectoarelor, cu sala plină de prieteni si oameni care nu te cunosc… Și spectacolul începe… și intri în alta dimensiune, te transformi și duci jocul până la capăt… și ești pregătit pentru orice: să îți ajuți colegii , să improvizezi, și să fii cu TOTUL acolo. Și așa și este. Ești ACOLO!

Și începi să simți publicul și reacțiile acestuia…și ești ca într-un vis…primești aplauzele la final de spectacol…și această stare de vrajă, de plutire, rămâne câteva zile, săptămâni, dar amintirea va fi toată viața.

Ceva din tine te îndeamnă să continui, să traiești, să ai alte și alte experiențe.

Iar în final descoperi cât de complex, puternic, capabil și minunat ești.

Iar noi știm acest lucru despre tine de la început și te ghidăm cu măiestrie spre această experiență, atât de necesară  în viața ta.

teatru de arta piesa teatru toti o maree

INSCRIE-TE ACUM

ACT2 nu este doar despre scenă și Teatru.

ACT2 este un curs intermediar despre Dezvoltare personală prin teatru, despre provocări și despre viață.

Durata cursului: min. 4 luni (16 sedinte); 1 sedinta (2 ore)/saptamana.
Deschidere grupa: Joi, 10 ian. 2019 sau Marti, 15 ian. 2019
Cursul are loc in fiecare marti sau joi, intre orele 19:00-21:00.
Cost: 300  lei/luna sau 900 lei/4 luni
(25% reducere pentru plata integrala)
Grupele sunt formate din maxim 12 participanti.

teatru scurt act2 qfeel cursanti

INSCRIE-TE ACUM
Recomandă-ne unui prieten!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
photo

Bogdan Durlicioiu

Position: Trainer
Bogdan Durlicioiu este actor, colaborator al Teatrului National Bucuresti. Din 2009 face parte din compania de teatru Passe-Partout Dan Puric, unde a jucat in mai multe spectacole, lansate sub egida companiei. Sustine spectacole de improvizatie alaturi de trupa Improvizionarii si tot impreuna joaca spectacole de Teatru Forum. A filmat alaturi de doi dintre actorii din cunoscuta trilogie Lord of the Rings, Conan Stevens si John Rhys-Davies intr-o noua productie "Namless" si a mai filmat in lung-metrajul lui Nae Caranfil "Restul e tacere". Fire energica si vesela cu o experienta de mai bine de 8 ani in lucru cu copiii, organizand si sustinand evenimmente pentru cei mici dar si team building-uri pentru adulti, toate astea vor transforma atelierul de improvizatie intr-un meci bun, unde toate echipele castiga.
photo

Doina Ionescu Posea

Position: Owner & Trainer
Sunt fondatorul Scolii de Teatru Qfeel (2009), actrita (absolventa Universitatea Hyperion - sectia Arta Actorului, clasa prof. Virgil Ogasanu, in 2007) regizor de teatru si Formator Autorizat CNFPA (2010). Din 2006 organizez si sustin programe de training, teambuilding, cursuri de actorie, dictie, comunicare si public speaking şi workshop-uri de creativitate si dezvoltare personala. Ma implic in organizarea diferitelor evenimente artistice si culturale. Totodata, sustin ideea ca "Magia teatrului este in noi, în fiecare" si ca oricine isi poate exersa si imbunatati rolul său pe scena vietii. Din fericire, hobby-urile mele se ragasesc in activitatile pe care le desfasor, teatrul fiind pe primul loc. Motto: "Be smart, feel free!"
photo

Anca Munteanu

Position: Trainer
Am descoperit teatrul inca din liceu, de atunci am jucat in mai multe spectacole, iar de-a lungul timpului am gasit o cale de a imbina doua mari pasiuni: teatrul si lucrul cu oamenii. Din 2009 activez in domeniul resurselor umane, avand experienta atat pe partea de recrutare, orientare in cariera, organizare evenimente corporate, cat si traininguri. Sunt Formator Autorizat (ANC) inca din 2011, cu specializarea din 2014 de "Formator de Formatori" (ANC). Am facut cunostinta cu Scoala de Teatru Qfeel in 2011, iar aici am gasit o echipa de oameni dedicati care inteleg ca teatrul este atat o forma de arta, cat si una dintre cele mai frumoase metode prin care poti sa iti descoperi potentialul. Pentru mine teatrul este o lectie de viata, iti arata cine esti cu adevarat tocmai in momentul in care te hotarasti sa renunti la tine pentru a fi altcineva. Teatrul te poate invata cum sa te descoperi, cum sa lucrezi in echipa, cum sa comunici, cum sa fii tu insuti si sa fii impacat cu asta, cum sa fii atent la detalii dar sa nu te pierzi in ele, cum sa razi si sa te bucuri de fiecare moment in parte, cum sa ai incredere in tine si sa fii liber, iar toate astea nu sunt decat inceputul unei dezvoltari personale armonioase.
photo

George Claudiu Posea

Position: Actor, Regizor, Scenarist, Director al Departamentului de Training
Aveam 6 ani când am văzut prima piesă de teatru. Un unchi de-al meu avea un rol secundar și ne-a invitat să-i vedem spectacolul . Eram nerăbdător să-l văd pe scenă. Apare pe scenă. Dar nu este unchiul pe care îl știam eu. Era un om rău care țipa la oameni, îi jignea, era egoist, și foarte nervos. L-am întrebat de ce era supărat. A zâmbit și mi-a spus că este doar un ROL al unui PERSONAJ pe care îl interpreta. Adică putea să fie oricine, pentru că el era ACTOR. Și am vrut să fiu ACTOR. Am crescut, m-am maturizat și am început să ne jucăm de-a actorii. Dar am observat că actorii au nevoie de cineva să îi coordoneze, să le dea indicații. Am aflat că de asta se ocupă REGIZORUL. Și am vrut și eu să fiu REGIZOR. Toți actorii, inclusiv regizorul, citeau, învățau și repetau după niște foi. Un text. Un text pe care un om și l-a imaginat. Și ce a imaginat a scris pe hârtie. Și am aflat că acest om se numește scenarist. Și am vrut și eu să fiu SCENARIST. Acum sunt toate ACESTEA! Și tu poți fi…ORICINE!
photo

Andreea Vodita

Position: Trainer
Atunci când sunt pe scenă am plăcerea de a juca, mă bucur de mișcările corpului, de nivelul de atenție și energie de care am nevoie, de energia și reacțiile publicului. Simt responsabilitate față de colegii mei dar și o conexiune cu ei. Prin teatru am învățat înțelesul cuvântului UNITATE. Am învățat să îmi ascult colegii chiar și când nu spun nimic, să fiu de folos atunci când pot fi de folos sau să le dau timp atunci când au nevoie. Scopul unei piese este mai presus de mine ca persoană, ca actor, ca personaj. Mesajul este ceea ce trebuie scos în atenție. Ca regizor simt o conexiune față de actorii mei, o responsabilitate oarecum maternă față de ei, dar și o bucurie imensă pentru că știu ce le pot oferi. Toți cei care lucrează cu mine au parte de atenția mea totală, dedicarea și toată pasiunea pe care o pun în a-i ajuta să crească. Iar ei la rându-l lor mă văd ca o persoană liberă, deschisă, amuzantă și știu că pot veni la mine cu orice întrebări. Iubesc ceea ce fac!

Ce spun cei care ne-au vizitat

Loading…