Scoala de Teatru Qfeel - Arta actorului avansat

Arta actorului avansat

Curs de arta actorului pentru adulti – nivel avansat.

Avand in vedere ca actorul, spre deosebire de orice alt creator de frumos, este in acelasi timp instrumentul si obiectul creatiei sale, munca de formare a acestuia a fost intotdeauna provocatoare.

Acesta trebuie sa se cunoasca mai intai pe sine, apoi sa cunoasca realitatea inconjuratoare, intr-un mod specific, sub toate aspectele ei diferite.

De aceea, la cursul de Arta Actorului urmarim drumul actorului-Om aflat la inceputul perioadei sale de formare, in care prioritar este potentarea aptitudinilor specifice Artei Actorului, si anume: observarea, atentia, imaginatia, actualizarea simturilor si senzorialitatea constienta, orientarea in spatiu, reactia la stimuli multipli, coordonarea, spontaneitatea, memoria si memoria asociativa, relatia cu partenerii, libertatea de creatie si inhibitia creativitatii, emotia si intuitia.

wave2

„Sufletul doreste convietuirea cu trupul, pentru ca fara membrele acestuia n-ar putea nici actiona, nici simti” Leonardo da Vinci

Scopul in exercitiile si jocurile din programa este ca actorul sa invete sa actioneze in scena, in functie de situatia in care se afla, adevarat, firesc, necesar, aducand la suprafata reactii organice, reusind astfel si „sensibilizarea” spectatorului.

Corpurile noastre pot fi sau cei mai buni prieteni, sau cei mai rai dusmani. Este un lucru cunoscut ca psihicul omenesc si corpul se influenteaza reciproc si se afla intr-o constanta interactiune.

Actorul, care trebuie sa-si considere corpul ca pe un instrument pentru experimentarea unor idei creatoare pe scena, trebuie sa tinda catre realizarea unei armonii complete intre psihic si fizic.

wave21

„Pe scena trebuie sa actionezi. Actiunea, activitatea stau la baza artei dramatice, a artei actorului” K.S. Stanislavski

La curs trainerul dezvolta si aplica o tehnica deosebit de interesanta de declansare a motivatiei interioare a actorului.

Desi uneori arta actorului are rigori si cerinte demne de o adevarata stiinta matematica, la curs nu lipsesc momentele de joaca copilareasca si de emotii depline. Jocul este cel ce are puterea sa detensioneze psihicul, sa aduca in fata scopuri clare si tinte bine definite.

Jocul elibereaza omul si ii permite sa se conecteze la el insusi, reusind astfel sa creeze magie pe scena.

Obiectivele cursului de Arta Actorului:

adaugi creativitate bucurie

Dezvoltarea inteligentei emotionale

fii increzator

Exprimarea propriilor emotii si interpretarea emotiilor celorlalti

fii prezent si constient

Dezvoltarea mentala prin improvizatie

te dezvolti intr-un mod armonios

Descoperirea mijloacelor de expresie verbala

traiesti din plin

Aprofundarea artei spectacolului

lasi energia sa curga

Intelegerea unui personaj si a relatiilor scenice

wave2

Cursul de arta actorului se adreseaza adultilor care au deja experienta pe scena teatrului.

Este potrivit pentru cei ce sunt intr-un permanent proces de auto-dezvoltare si inteleg beneficiile pe care teatru le aduce in viata lor.

Durata:4 luni (16 sedinte);1 sedinta/saptamana

Orar Bucuresti: 19:00-21:00 – 2h


Investitie:
● 420 RON/luna sau 1320 RON/integral (360 RON reducere la plata integrala)
● 330 RON/luna pentru persoanele care au mai jucat in piese de teatru la Qfeel si fac parte din grupul „Qfeel Actorie Avansati” sau 1050 RON la plata integrala(270 RON reducere la plata integrala).


Rezervarea locului la curs se face achitand taxa, folosind una din modalitatile de plata:
– Plata cash / card direct la sediul Qfeel
– Prin transfer bancar (detalii pe email)
– *Doar pentru Bucuresti – Online, de pe platforma MyStage (se adauga comision Mystage)
Trimite formularul de inscriere si vei fi contactat de echipa Qfeel pentru mai multe detalii.

wave21
Contact