Inca un Bootcamp 4D incheiat…

Dupa indelungi pregatiri si mult entuziasm, cea de-a doua editie a Bootcamp-ului 4D de dezvoltare personala prin teatru s-a desfasurat in ultima saptamana din octombrie, intr-un loc mirific, cu multi oameni frumosi. Mai precis, 30 de oameni au pornit in calatoria auto-descoperirii prin antrenamentele de dezvoltare personala sau, cu alte cuvinte, au evadat din zona de confort pe care multi nu au curaj sa o paraseasca.

bootcamp 4d qfeel

Plecand de la ideea ca zona de confort e cel mai aprig dusman al dezvoltarii fiecaruia dintre noi, am creat un cadru de invatare in care participantii sa se cunoasca mai bine, sa afle “de ce”-urile din spatele actiunilor si deciziilor de zi cu zi, sa isi incarce bateriile cu energie pozitiva, departe de rutina si obligatiile cotidiene. In acest cadru am avut parte de 4 zile cu gust de distractie si de…tocanita haiduceasca, dar si cu workshop-uri practice, miscare si voie buna, toate aceste activitati fiind realizate in asa fel incat aptitudinile fiecarui individ  sa fie dezvoltate cat mai bine atat individual, cat si ca membru al unei echipe.

De la participanti la traineri, cu totii am trecut printr-o transformare pe parcursul acestei calatorii. Bootcamp-ul 4D a fost o experienta de invatare cu un impact puternic, una revelatoare pentru fiecare.  Am trait intre oameni care nu cunosteau alta expresie a fetei in afara de zambetul larg, optimist si plin de iubire, care ne alimentau si pe noi, in calitate de traineri, cu multa energie pozitiva. Au avut grija unii de altii cu vorbe si imbratisari calde, au fost indulciti de colegi cu dulciuri, sfaturi bune si mici atentii, dar au fost si pacaliti cu lucruri si solicitari care mai de care mai amuzante.

bootcamp4d qfeel hora

Activitatile outdoor ne-au mobilizat pe toti la miscare in aer liber, cu zambete si buna dispozitie. Impreuna am facut improvizatii si am jucat un fotbal mai atipic, o combinatie reusita de distractie si energie. A fost extraordinar cum toti oamenii au lucrat in echipa, au reusit sa accepte diferentele din jurul lor si totodata sa faca anumite compromisuri atunci cand a fost cazul. Prin toate activitatile am descoperit ca diferentele ne fac mai interesanti, ca nu exista comportament gresit sau corect, ci exista doar seturi de valori care nu coincid unei alte persoane.

bootcamp 4d Qfeel concurs

Inainte de plecare, cu totii s-au mobilizat pentru a scrie impresii si ganduri despre experienta Bootcamp 4D, dar si despre fiecare coleg in parte. N-a fost usor sa ne luam “ramas  bun”, dupa tot ce am trait impreuna in cele 4 zile mult prea scurte parca. Am lasat cabana in urma cu parere de rau, dar si cu recunostinta pentru momentele speciale, pentru legaturile calde, sincere si comunicarea de la suflet catre alte suflete.

Ce urmeaza?

Nici nu s-a incheiat bine cea de-a doua editie Bootcamp 4D, ca am si primit inscrieri pentru cea de-a treia. Asa ca va anuntam de acum ca in aprilie 2016 dorim sa readucem in prim plan Bootcamp-ul 4D.

bootcamp 4d qfeel echipa

Click aici pentru a vedea albumul de poze, pe pagina noastra de Facebook