Ce face copilul tau vara aceasta?

Faci tot posibilul astfel incat copilul tau  sa fie fericit. Este important pentru tine ca el sa socializeze, sa isi dezvolte creativitatea si in tot ceea ce face, sa se exprime liber.

Vara este cea mai potrivita perioada, de a experimenta tot felul de activitati ce il pot ajuta sa se dezvolte armonios, pe toate planurile.

Dar in acelasi timp, noi stim ca exista o activitate ce imbina dezvoltarea lui cu distractia si creativitatea si anume: JOACA.

Exista din ce in ce mai putin timp pentru ea, iar calculatorul sau tableta suplinesc nevoia copilului de distractie si socializare. Ocaziile in care el  descopera situatii inedite, sau in care isi face noi prieteni sunt din ce in ce mai rare, de aceea si dezvoltarea inteligentiei emotionale poate avea cateodata un nivel scazut.

Si aici intervine teatrul!

Scoala de Teatru Qfeel, iti propune un program in care copilul tau sa poata intra intr-un mediu nou, in care isi regleaza prin exercitii practice variate, modalitatile de exprimare si socializare.

Toate aceste lucruri se intampla prin jocuri provenite din arta teatrala, adaptate special pentru nevoile copiilor, astfel incat ei sa ajunga de la timiditate la siguranta de sine.

Acest parcurs are un scop precis si anume pregatirea unui spectacol ce se joaca pe o scena profesionista de teatru.

Asadar vara asta, scena teatrului ii asteapta pe copii de toate varstele, cu piese ce vor incanta publicul cu creativitatea si spontaneitatea lor.

Teatrul ca activitate extrascolara, aduce cu sine ideea actiunii si a implicarii fara temeri sau prejudecati, permitand copilului sa utilizeze toate modalitatile de expresie. El isi imbogateste astfel experienta de viata si in acelasi timp alegerile lui sunt facute la un nivel constient.

Si pentru ca tot vorbim de experiente, hai sa ii lasam pe cei mici sa se joace, la un Curs de Actorie pentru copii.

Prima sedinta este intotdeauna gratuita!

De aceea, exista toate motivele pentru care sa ne vedem la sedinta urmatoare.

Cand? Verifica programul cursurilor noastre si fii in acelasi timp la curent cu cele mai noi activitati. Mai ales ca in perioada urmatoare facem casting pentru formarea trupei de teatru Qfeel Junior. Dar totul incepe cu un click AICI.

Pe curand!