Cursurile de Actorie si Improvizatie pentru adulti ACT1 si ACT2 – unealta pentru dezvoltarea ta.

Ai nevoie de cursuri de actorie si improvizatie pentru ca…

…inseamna o fereastra catre o alta lume decat cea de care te lovesti zilnic, o lume cel putin la fel de importanta, care zace adanc in interiorul fiecaruia dintre noi. De aici iau nastere jocul si arta, si tot aici isi descopera adevaratele valori imaginatia si sentimentele umane.

Ca adulti, ne pierdem capacitatea de a vedea aceasta lume, uitam sa radem, sa ne bucuram, sa iubim, uitam ce inseamna de fapt sa comunicam direct si adevarat cu cel din fata noastra.

Chiar daca nu iti doresti sa te faci actor, trebuie sa incerci macar o data sa patrunzi in aceasta lume. Poate iti va placea, sau poate nu. Dar macar stii ca ai avut curaj sa incerci totul.

Aici, la Scoala de Teatru Qfeel vei gasi locul unde poti sa te joci ca tine, liber, unde iti faci noi prieteni si cunosti cea mai buna varianta a ta.

Cu ajutorul nostru, vei dobandi doza necesara de curaj pentru a trece peste propriile frici si blocaje, vei reusi sa fii sincer cu tine si sa privesti inauntrul tau, pentru a vedea cum poti sa te schimbi, ce poti imbunatati la tine.

Avantajele sunt numeroase

– Te disciplineaza si te invata sa iei decizii spontane

– Iti dezvolti increderea in tine si iti imbogatesti imaginea de sine

– Iti sporesti expresivitatea si spiritul de observatie

– Comunici eficient si convingator

– Descoperi o unealta pentru dezvoltarea ta – evoluezi atat personal, cat si profesional.

Ce mai trebuie sa stii despre noi si cursurile noastre de actorie?

Ca suntem o echipa de actori profesionisti, suntem calzi si foarte prietenosi, plini de viata, avem umor si…Ne plac oamenii!

La Scoala de Teatru Qfeel vei gasi un mediu relaxat si prietenos, propice performantei. Si ca sa te convingi ca asa e, te invitam sa iti faci o parere participand la un atelier de 2 ore de autocunoastere si improvizatie (click aici pentru a te inscrie la atelier).

Astfel, ai ocazia sa participi la prima intalnire cu actoria. La final, tu decizi…daca doresti sa continui si sa te inscri la un curs pe o durata de 3 luni.

La Qfeel iti oferim mai mult decat un curs de actorie. Iti oferim un alt mod de viata!

Totul depinde de tine acum.

Daca ti-am starnit curiozitatea, te asteptam cu drag! Înscrie-te la curs!