fbpx

Cursuri

Ce facem la Scoala de Teatru Qfeel?

Mai jos sunt cateva dintre cursurile pe care le oferim. In oricare dintre activitatile noastre punem accent pe dezvoltare personala si creativitate. Lucram cu pasiune si profesionalism, iar astfel rezultatele sunt pe masura. Cel mai important: iubim ceea ce facem!

Ce spun cei care ne-au vizitat

Intrebare: Nu am mai facut pana acum cursuri de actorie sau improvizatie. Pot sa ma inscriu la cursuri?

Sigur ca da! 90% dintre cursantii nostrii iau pentru prima oara contact cu lumea teatrului cand vin la aceste cursuri. Nu este nevoie sa ai experienta, deoarece cursurile de actorie si improvizatie se adreseaza incepatorilor si au o structura lejera si usor de urmarit. Poti participa gratuit la o sedinta de curs ca sa vezi cum este.

Cu toate acestea nivelul de dificultate creste pe masura ce cursul inainteaza.

 

Intrebare: De la ce varsta pot incepe un curs de actorie ?

Oferim cursuri  pentru toate varstele. Cel mai mic cursant are 4 ani. Nu exista limita de varsta atunci cand ne referim la creativitate, exprimare libera si dezvoltare. Astfel cursurile noastre se adreseaza tuturor categoriilor de varste. 

Intrebare: Care este durata unui curs ?

Cursul de actorie si improvizatie dureaza 3 luni (Act 1).  Recomandam participarea la curs pentru o perioada de cel putin 3 luni si continuarea cu Act 2, in care pregatim un spectacol de teatru (minim 3 luni)