ACT1

Curs de dezvoltare personala prin teatru pentru incepatori

Descopera cum actoria si improvizatia iti pot schimba viata!


INSCRIE-TE ACUM

 

Simti nevoia sa faci ceva NOU, DIFERIT? Ceva doar pentru TINE?

Cauti modalitati noi de a-ti petrece timpul într-un mod UTIL dar si PLACUT?

Atunci ai ajuns unde trebuie!

ACT1 – Curs de dezvoltare personala prin teatru pentru incepatori este primul curs pe care ti-l recomandam.

 

Aici, prin jocuri si exercitii de improvizatie, experimentezi diferite modalitati de a te manifesta. Faptul ca lucrezi in cadrul unui grup permite dezvoltarea abilitatilor de socializare si comunicare. Este contextul in care poti sa scapi de inertie, in care te apropii cat mai mult de tine.

Iti cunosti mult mai bine calitatile si resursele pe care le ai la dispozitie. Prin experientele practice reusesti, avand suportul grupului si ghidajul din partea trainerului, sa deblochezi aspecte ale fiintei tale, permitandu-ti din ce in ce mai mult sa FII. Iar totul se intampla prin JOC. Fiecare experienta, joc, exercitiu are de fapt aplicabilitate in viata ta de zi cu zi.

Desi este un curs de dezvoltare personala prin teatru, scopul cursului ACT1 nu este ca tu sa devii actor. In cazul in care te intrebi daca acest curs este pentru tine, iti spunem ca majoritatea cursantilor Qfeel la ACT1 sunt oameni care cauta sa se dezvolte, sa evolueze si inteleg ca Jocul este cea mai eficienta metoda de invatare.

Experienta acumulata in cadrul cursului de dezvoltare personala prin teatru pentru incepatori ACT1 iti va permite sa:

  • – fii mai increzator in propriile capacitati

  •  – iti permiti sa traiesti din plin evenimentele in care te afli

  •  – fii prezent si constient de tine

obtii rezultate maxime in urma interactiunii cu ceilalti

  • – devii un foarte bun OBSERVATOR

  • – adaugi creativitate, bucurie si libera exprimare in viata ta

  •  – te dezvolti intr-un mod armonios

Asadar vino sa dai startul unui nou fel de a fi ! O noua EXPERIENTA! Intra si tu in randul celor care se bucura si cresc la Qfeel !

dezvoltare personala prin teatru cursuri actorie qfeel improvizatie

Participa la ACT1 – Curs de dezvoltare personala prin teatru pentru incepatori!

INSCRIE-TE ACUM

Durata cursului: 3 luni (12 sedinte); 1 sedinta (2 ore)/saptamana.
Investitie: 300 lei/luna sau 700 lei/3 luni
(25% reducere pentru plata integrala)
Cursul are loc in timpul saptamanii, intre orele 19:00-21:00.
Grupele sunt formate din maxim 15 participanti.
Urmatoarele grupe incep 
-Vineri, 8 martie 2019
– Miercuri, 13 martie 2019
-Vineri, 22 martie 2019
 


INSCRIE-TE ACUM

Fii personajul principal din viata ta !
Recomandă-ne unui prieten!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest

Hai să ne cunoaștem! 

Fa primul pas!
Vino la prima ta sedință de dezvoltare personală prin teatru, prin
Qfeel Start
 Atelier Interactiv de autocunoastere si improvizatie.

VREAU la QFEEL START

act1 curs pentru incepatori de dezvoltare personala prin teatru

photo

Doina Ionescu Posea

Position: Owner & Trainer
Sunt fondatorul Scolii de Teatru Qfeel (2009), actrita (absolventa Universitatea Hyperion - sectia Arta Actorului, clasa prof. Virgil Ogasanu, in 2007) regizor de teatru si Formator Autorizat CNFPA (2010). Din 2006 organizez si sustin programe de training, teambuilding, cursuri de actorie, dictie, comunicare si public speaking şi workshop-uri de creativitate si dezvoltare personala. Ma implic in organizarea diferitelor evenimente artistice si culturale. Totodata, sustin ideea ca "Magia teatrului este in noi, în fiecare" si ca oricine isi poate exersa si imbunatati rolul său pe scena vietii. Din fericire, hobby-urile mele se ragasesc in activitatile pe care le desfasor, teatrul fiind pe primul loc. Motto: "Be smart, feel free!"
photo

George Claudiu Posea

Position: Actor, Regizor, Scenarist, Director al Departamentului de Training
Aveam 6 ani când am văzut prima piesă de teatru. Un unchi de-al meu avea un rol secundar și ne-a invitat să-i vedem spectacolul . Eram nerăbdător să-l văd pe scenă. Apare pe scenă. Dar nu este unchiul pe care îl știam eu. Era un om rău care țipa la oameni, îi jignea, era egoist, și foarte nervos. L-am întrebat de ce era supărat. A zâmbit și mi-a spus că este doar un ROL al unui PERSONAJ pe care îl interpreta. Adică putea să fie oricine, pentru că el era ACTOR. Și am vrut să fiu ACTOR. Am crescut, m-am maturizat și am început să ne jucăm de-a actorii. Dar am observat că actorii au nevoie de cineva să îi coordoneze, să le dea indicații. Am aflat că de asta se ocupă REGIZORUL. Și am vrut și eu să fiu REGIZOR. Toți actorii, inclusiv regizorul, citeau, învățau și repetau după niște foi. Un text. Un text pe care un om și l-a imaginat. Și ce a imaginat a scris pe hârtie. Și am aflat că acest om se numește scenarist. Și am vrut și eu să fiu SCENARIST. Acum sunt toate ACESTEA! Și tu poți fi…ORICINE!
photo

Anca Munteanu

Position: Trainer
Am descoperit teatrul inca din liceu, de atunci am jucat in mai multe spectacole, iar de-a lungul timpului am gasit o cale de a imbina doua mari pasiuni: teatrul si lucrul cu oamenii. Din 2009 activez in domeniul resurselor umane, avand experienta atat pe partea de recrutare, orientare in cariera, organizare evenimente corporate, cat si traininguri. Sunt Formator Autorizat (ANC) inca din 2011, cu specializarea din 2014 de "Formator de Formatori" (ANC). Am facut cunostinta cu Scoala de Teatru Qfeel in 2011, iar aici am gasit o echipa de oameni dedicati care inteleg ca teatrul este atat o forma de arta, cat si una dintre cele mai frumoase metode prin care poti sa iti descoperi potentialul. Pentru mine teatrul este o lectie de viata, iti arata cine esti cu adevarat tocmai in momentul in care te hotarasti sa renunti la tine pentru a fi altcineva. Teatrul te poate invata cum sa te descoperi, cum sa lucrezi in echipa, cum sa comunici, cum sa fii tu insuti si sa fii impacat cu asta, cum sa fii atent la detalii dar sa nu te pierzi in ele, cum sa razi si sa te bucuri de fiecare moment in parte, cum sa ai incredere in tine si sa fii liber, iar toate astea nu sunt decat inceputul unei dezvoltari personale armonioase.
photo

Andreea Vodita

Position: Trainer
Atunci când sunt pe scenă am plăcerea de a juca, mă bucur de mișcările corpului, de nivelul de atenție și energie de care am nevoie, de energia și reacțiile publicului. Simt responsabilitate față de colegii mei dar și o conexiune cu ei. Prin teatru am învățat înțelesul cuvântului UNITATE. Am învățat să îmi ascult colegii chiar și când nu spun nimic, să fiu de folos atunci când pot fi de folos sau să le dau timp atunci când au nevoie. Scopul unei piese este mai presus de mine ca persoană, ca actor, ca personaj. Mesajul este ceea ce trebuie scos în atenție. Ca regizor simt o conexiune față de actorii mei, o responsabilitate oarecum maternă față de ei, dar și o bucurie imensă pentru că știu ce le pot oferi. Toți cei care lucrează cu mine au parte de atenția mea totală, dedicarea și toată pasiunea pe care o pun în a-i ajuta să crească. Iar ei la rându-l lor mă văd ca o persoană liberă, deschisă, amuzantă și știu că pot veni la mine cu orice întrebări. Iubesc ceea ce fac!
photo

Marilena Craciunoiu

Position: Manager & Asistent relatii publice
Pentru ca Scoala de Teatru Qfeel este o mare familie, eu chiar pot sa spun ca fac parte din familie, in adevaratul sens al cuvantului. Sunt cumnata, nasa, colega, sora si in acelasi timp prietena cu toata lumea. Rolul meu aici este remarcat de toti cei care intra prima oara in contact cu Qfeel, iar scopul meu este sa informez si sa programez pe fiecare, pentru a-I ajuta sa beneficieze de experientele pe care trainerii Qfeel le ofera. Daca ceilalti sunt: capul, inima, sufletul, picioarele acestei scoli … eu sunt “Gatul” – si ma mandresc cu asta.
photo

Alexandra Gordea

Position: Trainer
Joc teatru de când mă știu. Dar viața avea să-mi arate că teatrul înseamnă mai mult decât o scenă și aplauze. Înseamnă muncă, cunoaștere și autocunoaștere, implicare, pasiune, răbdare, emoție, viziune, ambiție. Pasiunea pentru teatru a apărut încă din liceu când, timp de aproape 3 ani, am jucat și m-am jucat în cadrul unei fundații de teatru cu mine, cu fricile mele, cu emoțiile mele, cu nevoia de atenție și necesitatea de a observa. Ajunsă în echipa Qfeel, mi-am dat seama că dezvoltarea personală începe în primul rând cu propria persoană, pentru ca mai apoi să poți fii apt în a-i ajuta și pe ceilalți să se descopere, să devină liberi, atenți și conștienți. Iar aceste „nevoi” se manifestă atât la adulți, cât și la copii. De aceea, am ales SĂ FIU prezentă, atentă, implicată și observator al celor care trec pragul Școlii de Teatru Qfeel. Iar emoția aceasta nu se compară cu nimic!

Ce spun cei care ne-au vizitat

Loading…