fbpx

ACT1

Curs de dezvoltare personala prin teatru pentru incepatori

Descopera cum actoria si improvizatia iti pot schimba viata!

Simti nevoia sa faci ceva NOU, DIFERIT? Ceva doar pentru TINE?

Cauti modalitati noi de a-ti petrece timpul într-un mod UTIL dar si PLACUT?

Atunci ai ajuns unde trebuie!

 

Aici, prin jocuri si exercitii de improvizatie, experimentezi diferite modalitati de a te manifesta. Faptul ca lucrezi in cadrul unui grup permite dezvoltarea abilitatilor de socializare si comunicare. Este contextul in care poti sa scapi de inertie, in care te apropii cat mai mult de tine.

ACT1 – Curs de dezvoltare personala prin teatru pentru incepatori este primul curs pe care ti-l recomandam.

Iti cunosti mult mai bine calitatile si resursele pe care le ai la dispozitie. Prin experientele practice reusesti, avand suportul grupului si ghidajul din partea trainerului, sa deblochezi aspecte ale fiintei tale, permitandu-ti din ce in ce mai mult sa FII. Iar totul se intampla prin JOC. Fiecare experienta, joc, exercitiu are de fapt aplicabilitate in viata ta de zi cu zi.

Desi este un curs de dezvoltare personala prin teatru, scopul cursului ACT1 nu este ca tu sa devii actor. In cazul in care te intrebi daca acest curs este pentru tine, iti spunem ca majoritatea cursantilor Qfeel la ACT1 sunt oameni care cauta sa se dezvolte, sa evolueze si inteleg ca Jocul este cea mai eficienta metoda de invatare.

Experienta acumulata la cursul de dezvoltare personala prin teatru pentru incepatori ACT1, iti va permite sa:

  •  – fii prezent si constient de tine
  • – fii mai increzator in propriile capacitati
  • – traiesti din plin evenimentele in care te afli
  • – devii un foarte bun OBSERVATOR
  • – adaugi creativitate, bucurie si libera exprimare in viata ta
  • – te dezvolti intr-un mod armonios

Asadar vino sa dai startul unui nou fel de a fi ! O noua EXPERIENTA! Intra si tu in randul celor care se bucura si cresc la Qfeel ! Participa la ACT1 – Curs de dezvoltare personala prin teatru pentru incepatori!

Durata cursului: 3 luni (12 sedinte); 1 sedinta (2h 30min)/saptamana. Cursul are loc in timpul saptamanii, intre orele 19:00-21:30.
Investitie: 400 lei/luna sau 1000 lei/integral
(reducere 200 lei pentru plata integrala)

Fii personajul principal din viata ta !
Loading…

CITESTE ARTICOL:

Ai nevoie de cursuri de actorie si improvizatie pentru ca…

…inseamna o fereastra catre o alta lume decat cea de care te lovesti zilnic, o lume cel putin la fel de importanta, care zace adanc in interiorul fiecaruia dintre noi. De aici iau nastere jocul si arta, si tot aici isi descopera adevaratele valori imaginatia si sentimentele umane. Ca adulti, ne pierdem capacitatea de a vedea aceasta lume, uitam sa radem, sa ne bucuram, sa iubim, uitam ce inseamna de fapt sa comunicam direct si adevarat cu cel din fata noastra. Citeste mai departe…

 

Ce spun cei care ne-au vizitat

Loading…