fbpx

Oratoria

Curs de Dictie si Public Speaking

Pentru ca este important sa te faci auzit!

 

Cursul de Dictie si Public Speaking – Oratoria este ideal pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca dictia si modul in care se adreseaza in fata unei audiente de peste zece persoane.

Arta dramatica a perfectionat de-a lungul timpului modalitati de comunicare eficienta si de impact.
Dezvoltarea calitatii vocii, controlul audientei si stapanirea emotiilor fac parte din antrenamentul actorilor, iar acum poti beneficia si tu de avantajele pe care le aduce teatrul prin cursul Oratoria.

Pe langa faptul ca descoperi placerea de a vorbi in public, acest curs te ajuta sa:

  • Iti proiectezi vocea cu forta si claritate;
  • Intelegi cum sa iti folosesti limbajul corporal in sustinerea mesajului;
  • Inveti cum sa citesti audienta si sa reactionezi corect;
  • Comunici in mod creativ si cu incredere.

Cursul de Dictie si Public Speaking – Oratoria este interactiv, practic si iti ofera acces la cele mai utile tehnici de a-ti dezvolta abilitatile de vorbitor in public. Iti permite sa analizezi progresul personal prin feedback si repetitii de discurs. De asemenea, iti ofera timpul necesar de a asimila notiuni si a dezvolta noi metode de expresie.

Durata cursului: 3 luni(12 sedinte); 1 sedinta (2 ore)/saptamana.
Deschidere grupa curs ORATORIA 1 (incepatori) : Luni, 02 Decembrie
Deschidere grupa curs ORATORIA 2 (avansati) : Joi, 05 Decembrie
Investitie curs: 400  lei/luna sau 1.000 lei/3 luni (200 lei reducere la plata integrala)
Grupa este formata din 10-12 persoane.

oratoria curs dictie si public speaking 

Completeaza formularul de inscriere si primesti toate informatiile necesare despre curs.

Daca ai absolvit deja acest curs, iti recomandam sa participi la

Cursul de Actorie si Improvizatie – ACT1

Este posibil sa fii interesat si de Workshop-ul intensiv de Public Speaking. Detalii AICI.

Hai să ne cunoaștem! 

Fa primul pas!
Vino la prima ta sedință de dezvoltare personală prin teatru, prin
Qfeel Start
 Atelier Interactiv de autocunoastere si improvizatie.

VREAU la QFEEL START

photo

Doina Ionescu Posea

Position: Owner & Trainer
Am infiintat Scoala de Teatru Qfeel in 2009. Sunt actrita (absolventa Universitatea Hyperion - sectia Arta Actorului, clasa prof. Virgil Ogasanu, in 2007) regizor de teatru si Formator Autorizat CNFPA (2010). Din 2006 organizez si sustin programe de training, teambuilding, cursuri de actorie, dictie, comunicare si public speaking şi workshop-uri de creativitate si dezvoltare personala. Ma implic in organizarea diferitelor evenimente artistice si culturale. Iubesc oamenii si de aceea am creat un loc ce le ofera posibilitatea de a fi ei insisi. Sustin ideea ca "Magia teatrului este in noi, în fiecare" si ca oricine isi poate exersa si imbunatati rolul său pe scena vietii. Din fericire, hobby-urile mele se ragasesc in activitatile pe care le desfasor, teatrul fiind pe primul loc. Motto: "Be smart, feel free!"
photo

George Claudiu Posea

Position: Trainer, Scenarist, Director departament Training
Aveam 6 ani când am văzut prima piesă de teatru. Un unchi de-al meu avea un rol secundar și ne-a invitat să-i vedem spectacolul . Eram nerăbdător să-l văd pe scenă. Apare pe scenă. Dar nu este unchiul pe care îl știam eu. Era un om rău care țipa la oameni, îi jignea, era egoist, și foarte nervos. L-am întrebat de ce era supărat. A zâmbit și mi-a spus că este doar un ROL al unui PERSONAJ pe care îl interpreta. Adică putea să fie oricine, pentru că el era ACTOR. Și am vrut să fiu ACTOR. Am crescut, m-am maturizat și am început să ne jucăm de-a actorii. Dar am observat că actorii au nevoie de cineva să îi coordoneze, să le dea indicații. Am aflat că de asta se ocupă REGIZORUL. Și am vrut și eu să fiu REGIZOR. Toți actorii, inclusiv regizorul, citeau, învățau și repetau după niște foi. Un text. Un text pe care un om și l-a imaginat. Și ce a imaginat a scris pe hârtie. Și am aflat că acest om se numește scenarist. Și am vrut și eu să fiu SCENARIST. Acum sunt toate ACESTEA! Și tu poți fi…ORICINE!
photo

Bogdan Durlicioiu

Position: Trainer
Bogdan Durlicioiu este actor, colaborator al Teatrului National Bucuresti. Din 2009 face parte din compania de teatru Passe-Partout Dan Puric, unde a jucat in mai multe spectacole, lansate sub egida companiei. Sustine spectacole de improvizatie alaturi de trupa Improvizionarii si tot impreuna joaca spectacole de Teatru Forum. A filmat alaturi de doi dintre actorii din cunoscuta trilogie Lord of the Rings, Conan Stevens si John Rhys-Davies intr-o noua productie "Namless" si a mai filmat in lung-metrajul lui Nae Caranfil "Restul e tacere". Fire energica si vesela cu o experienta de mai bine de 8 ani in lucru cu copiii, organizand si sustinand evenimmente pentru cei mici dar si team building-uri pentru adulti, toate astea vor transforma atelierul de improvizatie intr-un meci bun, unde toate echipele castiga.

Îți oferim câteva sfaturi astfel încât să faci din prezentarea ta un spectacol și să uiți de emoții.

Pasul 1

Conștientizarea emoțiilor. Este absolut normal să ai emoții. Aminteste-ți ca diferența intre roboți și oameni este constituită din faptul ca oamenii au conștiință și sentimente.

Pasul 2

Acceptarea emoțiilor. Pentru a scăpa de emoții ascultă cu jumătate de oră înainte de prezentare muzica preferată care îți dă ție energie și fă câteva exerciții fizice. Te ajută să mai eliberezi din tensiune. Respiră profund timp de căteva minute si concentrează-te doar la momentul prezent.

Pasul 3

Adoptă o gândire pozitivă și repetă în gând ”Va fi bine, va fi bine… Va fi bine! Publicul vrea ca tu să reușești! Pentru a avea succes este important sa ai o atitudine deschisă și pozitivă.

Pasul 4

Cunoaște-ți publicul pe cât posibil. Află cât mai multe informații despre acesta (vârstă, ocupație, statut social, proveniență etc). Te ajută să te acomodezi mai ușor cu partipanții și să îți adaptezi prezentarea.

Pasul 5

În timpul prezentării păstrează contactul vizual. Nu îi scana! Păstrează contactul vizual stabilit cu o persoană timp de 5 secunde până ce termini ideea, apoi schimbă persoana. Adreseză-te tuturor în timpul prezentării. Nici ție nu ți-ar plăcea să fii ignorat.

Pasul 6

Fă din prezentarea ta un spectacol! Orice prezentare poate fi asemănată unui spectacol. Are o introducere, un cuprins și un final. Poți introduce muzică și tot felul de momente speciale. Implică-ți publicul! Stucturează-ți prezentarea precum o piesă de teatru organizată pe acte.

 

Ce spun cei care ne-au vizitat

Loading…