Oratoria

Curs de Dictie si Public Speaking

Pentru ca este important sa te faci auzit!

Cursul de Dictie si Vorbit in public – Oratoria este ideal pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca dictia si modul in care se adreseaza in fata unei audiente de peste zece persoane.

Arta dramatica a perfectionat de-a lungul timpului modalitati de comunicare eficienta si de impact.
Dezvoltarea calitatii vocii, controlul audientei, stapanirea emotiilor – fac parte din antrenamentul actorilor, iar acum poti beneficia si tu de avantajele pe care le aduce teatrul in arta oratoriei.

Pe langa faptul ca descoperi placerea de a vorbi in public, acest curs te ajuta sa:

  • Iti proiectezi vocea cu forta si claritate
  • Intelegi cum sa iti folosesti limbajul corporal in sustinerea mesajului
  • Inveti cum sa citesti audienta si sa reactionezi corect
  • Comunici in mod creativ si cu incredere.

Cursul de Dictie si Vorbit in public – Oratoria este interactiv, practic si iti ofera acces la cele mai utile tehnici de a-ti dezvolta abilitatile de vorbitor in public. Iti permite sa analizezi progresul personal prin feedback si repetitii de discurs. De asemenea, iti ofera timpul necesar de a asimila notiuni si a dezvolta noi metode de expresie

Durata cursului: 3 Luni (12 sedinte – in timpul saptamanii, intre orele 19:00-21:00)

Cost: 300 ron /luna sau 700 ron/3 luni – la plata integrala (200 lei reducere)

Grupa de 10-12 persoane

oratoria curs dictie si public speaking

 

 

Traineri:

 

Doina Ionescu-Posea – Fondator Scoala de Teatru Qfeel, actrita, regizor si trainer autorizat. Cu o vasta experienta in procesul de Dezvoltare personala prin teatru, acumulata in peste 12 ani de activitate, antreneaza cu succes profesionisti si persoane interesate de evolutie personala. Sustine astfel de cursuri atat in cadrul scolii Qfeel, cat si pentru companii multinationale.

 

 

Completeaza formularul de inscriere si primesti toate informatiile necesare despre curs si modalitatea de plata.

INSCRIERE

 

Vezi si Workshop intensiv Dictie si Vorbit in public „Fa-te auzit

Daca ai absolvit deja acest curs, iti recomandam sa participi la

Cursul de Actorie si Improvizatie – ACT1

Îți oferim câteva sfaturi astfel încât să faci din prezentarea ta un spectacol și să uiți de emoții.

Pasul 1

Conștientizarea emoțiilor. Este absolut normal să ai emoții. Aminteste-ți ca diferența intre roboți și oameni este constituită din faptul ca oamenii au conștiință și sentimente.

Pasul 2

Acceptarea emoțiilor. Pentru a scăpa de emoții ascultă cu jumătate de oră înainte de prezentare muzica preferată care îți dă ție energie și fă câteva exerciții fizice. Te ajută să mai eliberezi din tensiune. Respiră profund timp de căteva minute si concentrează-te doar la momentul prezent.

Pasul 3

Adoptă o gândire pozitivă și repetă în gând ”Va fi bine, va fi bine… Va fi bine! Publicul vrea ca tu să reușești! Pentru a avea succes este important sa ai o atitudine deschisă și pozitivă.

Pasul 4

Cunoaște-ți publicul pe cât posibil. Află cât mai multe informații despre acesta (vârstă, ocupație, statut social, proveniență etc). Te ajută să te acomodezi mai ușor cu particpanții și să îți adaptezi prezentarea.

Pasul 5

În timpul prezentării păstrează contactul vizual. Nu îi scana! Păstrează contactul vizual stabilit cu o persoană timp de 5 secunde până ce termini ideea, apoi schimbă persoana. Adreseză-te tuturor în timpul prezentării. Nici ție nu ți-ar plăcea să fii ignorat.

Pasul 6

Fă din prezentarea ta un spectacol! Orice prezentare poate fi asemănată unui spectacol. Are o introducere, un cuprins și un final. Poți introduce muzică și tot felul de momente speciale. Implică-ți publicul! Stucturează-ți prezentarea precum o piesă de teatru organizată pe acte.

 

Recomandă-ne unui prieten!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest

Ce spun cei care ne-au vizitat

Loading…