Poetica

Cursul de intelegere si interpretare poezie

 Vino la Poetica, cursul în care înveți să spui poezii! 

Îți dezvolți înțelegerea, răbdarea și începi să vezi lucrurile din mai multe perspective.

Te sperie o poezie?

Îți plac poeziile și ți-ai dori să poți și tu să te exprimi și să transmiți mesaje cu ajutorul lor?

Vrei să descoperi cum să interpretezi poezii și să te bucuri de ele?  

Ai ajuns unde trebuie!

Vino la POETICA- cursul de intelegere si interpretare poezie !

INSCRIE-TE ACUM
poetica curs poezie qfeel

Știm că foarte mulți adulți au o reticență când vine vorba de poezie , în timp ce totuși sunt atrași de poezii, de stările și mesajele cuprinse de ele.

Când eram mici am avut tot felul de experiențe cu profesori mai mult sau mai puțini creativi, înțelegători și pasionați de poezie. Totul uneori era mecanic și eram obligați să învățăm pe de rost o poezie, al cărei sens nu îl găseam, iar apoi să o recităm în fața clasei. Mult spus „recităm”. Turnam cuvintele cât mai repede, ca să scăpam de acel moment de expunere. Și toate astea pentru o notă bună la școală.

E posibil să te regăsești în situațiile prezentate mai sus. În cazul acesta, acum ai ocazia de a schimba percepția pe care ți-ai creat-o în acest fel  despre ideea de a spune poezii.

Descopera adevăratele beneficii pe care le obții prin intermediul poeziei:

O aprofundare a sensului pe care cuvintele îl au;

O mai bună înțelegere a felului în care funcționează și poate fi aplicată arta în viața noastră;

O intonație colorată, ritmul firesc si conexiunea gând-cuvânt-faptă.

În cadrul cursului Poetica, analizăm modalități de a înțelege un text, de a-l asimila, iar apoi de a-l transmite în modul propriu, firesc, curat.

Abordăm genuri diferite de texte, pentru ca experiența la acest curs să fie cât mai diversificată, astfel ca tu să ai baza necesară pentru a înțelege și interpreta orice tip de text.

Înveți tehnici diferite. Într-o piesă de teatru, ai timp să intri în personaj, dar într-o poezie e nevoie de și mai multă atenție și capacitate de transpunere, pentru a putea transmite mesajul.

În urma cursului, îți creezi un repertoriu pe care îl vei avea permanent în bagajul tău de cunoștințe și în funcție de contextul în care te afli, vei fi printre cei care îi pot încânta pe ceilalți cu poezii cât mai variate. Nu vei mai sta pe margine, doar dorindu-ți să fii știut și tu o poezie. Vei fi dornic să le spui și să le arăți și altora cât de frumoasă este poezia, și ce lecții de viață puternice cuprinde.

Poetica se va finaliza cu un moment de expunere în fața publicului, o seară de poezie într-un cadru primitor și potrivit, alături de cunoscuți și invitați, la un ceai. Astfel transmitem mai departe și altora învățături , dar și pasiunea, dorința de a spune poezii.

Înscrie-te la curs și intră în lumea cuvintelor și a emoțiilor așternute in rime, pe hârtie.

INSCRIE-TE ACUM!

Prima sedinta este gratuita !!!
Durata cursului: 3 luni(12 sedinte); 1 sedinta (2 ore)/saptamana.
Deschidere grupa: Vineri, 7 Septembrie 2018.
Cursul are loc in fiecare vineri , intre orele 19:00-21:00.
Investitie: 300  lei/luna sau 700 lei/3 luni
(25% reducere pentru plata integrala)
Grupele sunt formate din maxim 12 participanti.
Învață să spui poezii !

INSCRIE-TE ACUM

photo

Sorin Lucaci

Position: Scriitor, Trainer, Actor, Psiholog & PR
Sunt PR si coordonator de evenimente culturale la Editura Herald, psiholog, poet, actor, organizator de tabere educationale pentru elevi. Am iubit poezia si teatrul din adolescenta, dar nu am avut curajul necesar sa dau la IATC, ma simteam ridicol. In urma cu cativa ani am organizat tot felul de mici spectacole de muzica si poezie. Cu ajutorul muzicii si al teatrului, mesajul si emotia lirica ajung mai usor la cititorii si iubitorii de poezie scrisa sau rostita. La Qfeel este locul unde se împlinesc visuri. Este locul unde descoperi jocul și copilul din tine, unde evoluezi cu fiecare zi, cu fiecare pas. Qfeel înseamnă creativitate, curajul de a deveni cea mai bună variantă a ta, înseamnă iubire față de frumos, înseamnă exploatarea propriului potențial și exploatarea acelui teritoriu care se află doar în tine.
Recomandă-ne unui prieten!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest

Hai să ne cunoaștem! 

Fa primul pas!
Vino la prima ta sedință de dezvoltare personală prin teatru, prin
Qfeel Start
 Atelier Interactiv de autocunoastere si improvizatie.

VREAU la QFEEL START

poezie qfeelpoezie qfeelpoezie qfeel