fbpx

Training Companii

Training de dezvoltare personala prin teatru 

Succesul unei companii este datorat de cele mai multe ori de buna pregatire a angajatilor si de comportamentul pe care acestia il dezvolta in relatia cu colegii si clientii. De aceea periodic este recomandat ca acestia sa participe la un training, in functie de nevoile indentificate in cadrul companiei.

Dezvoltarea continua a angajatiilor, atat profesionala cat si personala, ar trebui sa constituie o prioritate pentru orice companie. In prezent pregatirea profesionala nu mai este o optiune, ci a devenit o cerinta exigenta a contextului economic in care ne aflam.

Din ce in ce mai multe companii cauta solutii din ce in ce mai inedite de motivare si pregatire a angajatilor si se vad ades nevoiti sa apeleze la traineri cu experienta in teatru, deoarece acestia vin cu o abordare noua, complexa si usor de asimilat.

Stim cat de important este acest lucru si de aceea oferim cursuri, training-uri si teambuilding-uri speciale, pliate pe cerintele si nevoile organizationale. Aducem solutii la probleme reale prin tehnici unice si eficiente ce contribuie la dezvoltarea personala a fiecarui membru al companiei.

Training-urile personalizate includ tehnici de improvizatie, comunicare, respiratie, dictie, vorbit in public si dezvoltare personala prin teatru.

 

Beneficii cursanti:

Dezvoltare personala

Concentrare si memorare

Spontaneitate si creativitate

Gestionarea emotiilor

Comunicare eficienta

Atitudine si incredere

Exprimare cursiva

Asumare si initiativa

Capacitate de adaptare

Invatare prin activitati practice.

Procesul de invatare este unul natural, bazat pe experienta si conceptualizare, avand o abordare sistematica si structurala, usor de urmarit de catre orice participant la training. Studiile de caz, jocurile de rol, exprimarea libera si exercitiile pe care le includem in programele noastre confera dinamica si interactivitatea dorite.

 

Beneficii companie:

Imbunatatirea rezultatelor prin dezvoltarea echipelor de lucru

Motivarea a angajatilor si directionarea catre rezultate

Comunicare eficienta cu colegii si clientii

Sporirea capacitatii de implicare directa si soluționare a diferitelor sarcini

Calibrarea nevoilor de invatare cu cele de dezvoltare ale companiei

Orientarea pe solutii

Crearea de reflexe comportamentale.

 

Cum se desfasoara?

Trainingurile sunt livrate pentru grupe de minim 10 de participanti si se desfasoara pe o durata unei zile. In functie de complexitatea acestora, se vor fixa detaliile necesare.

 

Portofoliu clienti:

Pugeot, Citroen, Nestle, GSK, ING, KPMG, Sud Est Imobiliare, Croaziere.net, Field Star, HNC, Ensight Management, Camera de Comert si Industrie – Brasov, Nei Pandorra Business Management, Draftfcb, JTI, ASE – Facultatea de drept, Bucuresti Mall, Plaza Romania, Eurolife Consulting.

 

Ce spun clientii nostri:

“Acest training mi s-a parut a fi foarte bun in a ne reaminti ca limitarile vin din interior si ca ne sta in putere sa ne deschidem mintea; suntem capabili de lucruri extraordinare, cateodata este suficient doar sa ai curaj, sa incerci si sa crezi in fortele proprii. Am fost noi insine alaturi de un trainer care a reusit sa ne cucereasca, care ne-a inteles si care ne-a indrumat cu delicatete spre drumurile inca neincercate, nebatute. S-a vazut experienta in lucrul cu oamenii si in intelegerea comportamentelor. Astept partea a doua a trainingului. Multumesc!”  –  Ramona Secreteanu – Nestle

Pentru oferta personalizata, contacteaza-ne.

SUNA LA 0731 617 892 sau trimite e-mail la qfeelcursuri@gmail.com

DEZVOLTARE = CHEIA SUCCESULUI

 

[ssba-buttons]

Va invitam sa urmariti si canalul nostru de YOUTUBE, unde am pregatit cateva sfaturi despre oratorie, dictie si public speaking.

Ce spun cei care ne-au vizitat

Loading…