Școala de Teatru Qfeel - despre noi

Despre Qfeel

BE SMART, FEEL FREE

QFEEL ARE O POVESTE!

Qfeel ! Deja un nume respectat cand vine vorba de cursuri de actorie si dezvoltare personala prin teatru.

Dar ca orice poveste si istoria noastra incepe cu „A fost odata ca niciodata…”

Asadar, incepe povestea despre noi. A fost odata ca niciodata un …ideal. De a ajuta pe oricine isi doreste sa evolueze, sa se redescopere si sa se joace. Si acel ideal avea mare nevoie de cineva care sa creada in el si sa-l ajute sa devina realitate.

De aceea de 13 ani, eu Doina Ionescu-Posea, impreuna cu echipa Qfeel, am construit un spatiu unde orice este posibil. Un spatiu magic, in care experimentam si invatam cum sa ne exprimam liber si sa fim mai creativi. Un loc in care constant descoperim beneficiile dezvoltarii personale.

De 13 ani am creat o comunitate de prieteni care a inteles ca schimbarea este posibila atunci cand exploram limitele personale si daramam barierele cuvintelor: NU POT, NU VREAU sau NU STIU.

De 13 ani suntem incurajati de rezultate, condusi de pasiune, iar astfel in fiecare zi descoperim cu multumire ca munca noastra creeaza o diferenta.

Cursantii nostri au descoperit cum sa isi depaseasca temerile, emotiile, timiditatea; au invatat cum sa manevreze situatiile stresante si mai ales cum sa iasa din impas; si-au descoperit increderea, persuasiunea, usurinta de a vorbi in public si de a-si stapani limbajul corporal si poate cel mai important raspuns: au redescoperit placerea de a se juca si astfel creativitatea a devenit un element important in viata lor.

De 13 ani am invatat de la cursantii nostri si am evoluat odata cu ei!

In continuare iti daruim posibilitatea de a experimenta, iar astfel ne vom bucura impreuna de rezultate.
In spiritul bucuriei am incalecat pe-o sa … IAR POVESTEA NOASTRA CONTINUA cu si mai multe zambete si povesti despre oameni fericiti!

Suntem din 2009 alaturi de voi!

“Be Smart, Feel Free!” Este deviza noastra si ne bucuram ca am transmis-o si celor care au trecut pragul Scolii de Teatru Qfeel.

Doina Ionescu-Posea

Director General, Actor, Regizor, Trainer


Cine esti?
Sunt o persoana plina de energie, foarte atenta la detalii, entuziasta si dornica de noi provocari. Sunt o mamica fericita si o femeie implinita. Iubesc oamenii, iubesc teatrul si singura varianta pentru mine a fost sa infiintez Scoala de Teatru Qfeel (in ianuarie 2009), oferind un loc unde oamenii pot fi ei insisi, unde se pot cunoaste si dezvolta, fiind iubiti, indrumati si respectati pentru ceea ce sunt cu adevarat.  Am dezvoltat calitati necesare unui actor, regizor de teatru si trainer, iar in cei peste 14 ani de activitate am acumulat o bogata experienta in lucrul cu oamenii. Am absolvit Universitatea Hyperion, sectia Arta Actorului, sub indrumarea Prof. Virgil Ogasanu, promotia 2003-2007, iar in 2010 am devenit formator Autorizat CNFPA.
De ce ai ales sa devi trainer si cand ai inceput?
Nu am ales. Doar am urmat cu deschidere si incredere chemarea pe care o am. Imi plac provocarile si ador sa concep programe de cursuri, training-uri si diverse evenimente pentru companii. Cand vine vorba de teatru, de spectacolele regizate de mine, primul cuvant care imi vine in minte este „implinire”. Cursurile de poezie sunt proiecte „de suflet”, iar la impro, stand-up comedy si public speaking am bucuria de a lua parte la energia extraordinara care se creeaza in sala si de a vedea transformari uimitoare.
De ce ai ales teatru si ce beneficii vezi in dezvoltarea personala prin teatru?
Teatrul este singurul context ce iti permite sa te cunosti cu adevarat si sa te eliberezi de fals. Aici poti experimenta situatii ce iti vor imbogati calitatea vietii cotidiene. Sustin ideea ca „Magia teatrului este in noi, în fiecare” si ca oricine isi poate exersa si imbunatati rolul sau pe scena vietii. Desi sunt inca foarte multe de spus la acest capitol, voi spune doar ca unul dintre cele mai importante beneficii pe care teatru le aduce in viata noastra este dezvoltarea capacitatii de a fi prezent!
Cum ai descrie experienta jocului pe scena?
Ceva ce elibereaza si da dependenta! Acea senzatie de prezenta 100%, de conectare, nu poate fi descrisa usor in cuvinte. Emotiile traite pe scena au o intensitate uimitoare. Este o experienta unica de fiecare data. De la partea de inceput in care te pregatesti pentru a urca pe scena, pana la final, la aplauze,… vorbim de experiente ce trebuiesc traite, indiferent de varsta.
Cum ai descrie Qfeel sau relatia ta cu aceasta scoala?
La Qfeel am creat o familie in continua dezvoltare, pe toate planurile. Qfeel este parte din mine, din noi. Este impregnat cu energia noastra si astfel avem posibilitatea de a molipsi si pe altii si a-i atrage in randul oamenilor care isi urmeaza pasiunea, care rad, se bucura si sunt fericiti. „Be Smart, Feel Free!”

George Claudiu Posea

Fondator, Scenarist, Trainer


Cine esti?
Ca sa aflu raspunsul la aceasta intrebare am plecat intr-o calatorie care a durat 8 ani. Acum stiu cine sunt. Sau mai degraba ce sunt. Acum sunt cine vreau eu sa fiu: scriitor, trainer, sot, tata, coleg etc. Daca inainte totul era intamplator in viata mea si ma luptam cu morile de vant acum pot sa spun cu siguranta ca sunt un VISATOR.
De ce ai ales sa devii trainer si cand ai inceput?
Am ales sa devin trainer acum 22 de ani. Am redescoperit puterea JOCULUI în 1998 cand lucram ca animator intr-o tabara unde impreuna cu colegii mei ne-am jucat timp de o saptamana cu 134 de copii. Atunci am inteles cu adevarat ce inseamna dezvoltarea personala din teatru, prin JOC, prin improvizatie.
In timp am devenit formator (adica profesor pentru animatori) mai tarziu formator pentru formatori. Pot spune ca sunt In domeniul dezvoltarii personale inca de la inceputul acestui fenomen.
De ce ai ales teatru si ce beneficii vezi in dezvoltarea personala prin teatru?
Intotdeauna mi-a plăcut sa scriu despre oameni, pentru oameni. Am descoperit teatrul in toata frumusetea lui, avand posibilitatea sa-l explorez ca actor, regizor dar mai ales ca scriitor. Prin piesele mele doresc sa-mi aduc contributia la crearea unei umanitati mai prezente si mai constiente. Si o voi face.
Beneficiile sunt imense pentru ca oamenii au uitat sa traiasca, sa simta, SA FIE. Totul a devenit o rutina in care tu nu mai stii cine esti, ce vrei si de ce faci ceea ce faci. Improvizatia, actoria, poezia te scot din aceasta rutina si te fac sa te simti din nou viu, sa reincepi sa vibrezi. SA SIMTI.
Cum ai descrie experienta jocului pe scena?
Scena nu poate fi descrisa sau mai bine spus nu poate fi inteleasa decat daca ai trait-o. Ca sa va faceti totusi o idee ma voi folosi de 2 cuvinte: EXTRA ORDINARA.  Adica nu este ceva ordinar, banal. Nu este o nevoie fiziologica. Este cu totul altceva. O bucurie a SUFLETULUI. Este ceva extra, ceva ce face sufletul tau sa vibreze la maxim.
Cum ai descrie Qfeel sau relatia ta cu aceasta scoala?
Ofeel este visul la care am lucrat impreuna cu sotia mea si pe care l-am creat in inimile noastre. L-am creat curat si integru. In timp, Qfeel a atras alaturi oameni frumosi care au crezut in el si in promisiunea pe care acest VIS o are.
Astfel s-a creat o ECHIPA frumoasa formata din oameni pasionati atat de teatru cat si de oameni. Iubesc Qfeel!

Andreea Vodita

Art Director, Consilier Dezvoltare Personala, Trainer


Atunci când sunt pe scenă am plăcerea de a juca, mă bucur de mișcările corpului, de nivelul de atenție și energie de care am nevoie, de energia și reacțiile publicului. Simt responsabilitate față de colegii mei dar și o conexiune cu ei. Prin teatru am învățat înțelesul cuvântului UNITATE. Am învățat să îmi ascult colegii chiar și când nu spun nimic, să fiu de folos atunci când pot fi de folos sau să le dau timp atunci când au nevoie. Scopul unei piese este mai presus de mine ca persoană, ca actor, ca personaj. Mesajul este ceea ce trebuie scos în atenție. Ca regizor simt o conexiune față de actorii mei, o responsabilitate oarecum maternă față de ei, dar și o bucurie imensă pentru că știu ce le pot oferi. Toți cei care lucrează cu mine au parte de atenția mea totală, dedicarea și toată pasiunea pe care o pun în a-i ajuta să crească. Iar ei la rându-l lor mă văd ca o persoană liberă, deschisă, amuzantă și știu că pot veni la mine cu orice întrebări. Iubesc ceea ce fac!

Silvia Gagu

Scriitor, Actor, Regizor, Trainer


Cine esti?
Un om in continua dezvoltare personala, un actor care cauta tot timpul mijloace de autocunoastere si invatare si in acelasi timp un suflet care isi cauta nestatornic scopul pe acest Pamant.
De ce ai ales sa devii trainer si când ai inceput?
Nu m-am gandit niciodata sa devin trainer. Am vrut sa dau din preaplinul sufletului meu ceea ce m-a invatat viata si meseria. Cum am ajuns totusi, este o poveste lunga. Am fost dintotdeauna o persoana introvertita, care nu a stiut sa se „comporte” in fata strainilor, a oamenilor care nu fac parte din cercul apropiat de prieteni sau familie. Insa dorinta de a ma autodepasi a fost cheia dezvoltarii unor abilitati pe care nu le credeam posibile. Am inceput prin a-mi cauta joburi care necesitau socializarea cu oameni necunoscuti, fara sa imi dau seama ca la capatul acestui drum este, de fapt, ceea ce sufletul meu cauta si anume, lucrul cu oamenii.
Am intrat in Familia Qfeel la sfarsitul anului 2019, neincrezatoare in ceea ce pot face insa, cu fiecare sedinta, cu fiecare interactiune cu oamenii acestia minunati, am capatat incredere, dezvoltandu-ma odata cu ei.
De ce ai ales teatrul si ce beneficii vezi prin dezvoltarea personala prin teatru?
Am ales sa fac teatru la 12 ani. Poate pentru ca asa a fost menit, sau pur si simplu pentru ca fiind o persoana introvertita, a fost cel mai bun mijoc de a ma exprima liber.
Traim intr-o societate care dicteaza mare parte din viata noastra. Pe scena, insa, ai o libertate deplina de exprimare, acolo nu te judeca nimeni, nu iti dicteaza nimeni viata (poate un pic autorul piesei), nu exista prejudecati, nu exista ingradire. Esti pur si simplu liber.
Jocul si joaca. Uitam sa fim copii si cred ca asta e un mare dezavantaj al adultului. Cand esti copil nu stii ce e frica (frica de exterior, dar mai ales frica de interior) nu stii ce este penibilul, nu cunosti decat jocul si joaca. Teatrul sau dezvoltarea personala prin teatru, nu face altceva decat sa redescopere acel copil, acum ingradit, inspaimantat si limitat. Ii reda libertatea de a redescoperi placerile vietii, de a se redescoperi pe sine dar mai ales sa se accepte si sa se iubeasca asa cum este.
Cum ai descrie experienta jocului pe scena?
Pentru mine, este cel mai frumos si curat mod de exprimare a emotiei si a sentimentelor fara frica. Este locul in care ma simt in siguranta. Este locul in care „societatea” dispare brusc si sunt libera. Libera sa ma joc, libera sa creez.
Cum ai descrie Qfeel sau relatia ta cu acesta scoala?
Qfeel este familie. Este acel loc in care vii si nu prea ai mai vrea sa pleci. In care „timpul” este doar un cuvant din DEX, in care se nasc prietenii fara ca macar sa realizezi cum/cand s-a intamplat. Intr-un cuvant, Qfeel este „acasa”.

Mihai Dulea

Actor, Trainer


Cine esti?
In principal, si fara a insista pe vreo ordine anume, sunt actor, om, fiu si frate. De cand ma stiu, munca e litera legii, iar ambitia mi-e benzina.
De ce ai ales sa devii trainer si cand ai inceput?
Nu ma pot exclude din categoria oamenilor cu inceputuri umile. Dar, dintr-o scoala de teatru si o recomandare intr-alta, am ajuns in momentul prezent dupa ani intregi de experienta. Meseria este ceva ce se da mai departe, iar eu cred ca din momentul in care o dobandesti, devine responsabilitatea ta sa faci asta. Totusi, am avut parte si de momente in care plecam mai invatat de la cursuri decat elevii mei.
De ce ai ales teatrul si ce beneficii vezi in dezvoltarea personala prin teatru?
Opriti-ma daca ati mai auzit-o pe asta, dar sincer sa fiu, teatrul m-a ales pe mine. Ba chiar as putea spune ca meseria aproape m-a fortat s-o aleg. Jocul devine o nevoie primara, fiindca pe scandura poti trai sincer si intens. Fiind si pasionat de matematica, am descoperit ca doar la teatru mai poti gasi, intre doua momente, multimea numerelor reale. Sau, s-o luam altfel: daca o imagine face cat o mie de cuvinte, atunci pe scena este liniste.
De-asemeni, chiar si ca hobby, sau in termeni vulgari, „amatoriceste”, teatrul iti da anumite concepte de baza sanatoase, pe care le poti aplica mai departe indiferent de meseria aleasa. Motivul e faptul ca se ocupa cu, si este totodata ocupat de oameni vii. A nu se confunda cu o stiinta exacta; e ca vorba aia cum ca o gluma e ca o broasca, moare daca o diseci.
Cum ai descrie experienta jocului pe scena?
Teatrul este o sarbatoare a vietii, cu toate luminile si umbrele sale.
Cum ai descrie Qfeel, sau relatia ta cu aceasta scoala?
Aici pot spune ca am inceput din nou sa cred in puterea grupului si forta unitatii. Aici se poate vedea cum intregul poate fi mai valoros decat suma partilor sale. In societate se pierde de ceva timp sensul termenului de „echipa”; aici ne fereste gandirea pozitiva si simtul comunitatii. Si mai ales, aici pot gasi o familie in care sa ma simt ca pe scena.

Ovidiu Leonte

Consilier Dezvoltare Personala, Trainer


Cine esti?
Inainte sa vin la Qfeel as fi spus Ovidiu Leonte, inginer. Acum am inteles rolurile unui om. Acum pot sa spun ca am in continuare rolul de inginer, dar am dezvoltat si rolul de trainer Qfeel. Si am inteles ca am multe alte roluri pe care le folosesc in viata mea in functie de evenimentul in care ma aflu. Cine sunt in afara rolurilor e o intrebare fascinanta la care raspunsul nu poate fi dat celorlalti, ci doar simtit in interior.
De ce ai ales sa devii trainer si cand ai început?
Am ales sa devin trainer din dorinta de a transmite mai departe ceea ce eu am invatat si inteles. Aceasta dorinta am simtit-o dintotdeauna. Chiar din copilarie, imi amintesc cum ii povesteam sorei mele mai mici ce invatasem la scoala. Intotdeauna am simtit o mare bucurie cand vedeam ca si altcineva invata si intelege ceea ce si eu stiam. Si mai tarziu am inteles ca daruind din cunoasterea sa, un om se dezvolta si mai mult, pentru ca invata lucruri noi. Invata cum sa transmita informatia, energia, invata sa inteleaga oamenii, sa simta ce are nevoie fiecare.
La Qfeel am inceput ca elev in 2015 fara sa fi avut dinainte dorinta de a fi actor sau de a juca pe scena. Am ajuns la recomandarea unui foarte bun prieten si abia dupa primele cursuri am inteles importanta lor. Era vorba de cunoastere de sine, cu teorie, practica si exemple, totul intr-un cadru plin de joaca. Cand am inteles ca ce faceam la cursuri puteam aplica in viata mea, am vrut sa inteleg totul cat mai bine. Am urmat toate cursurile de la Qfeel, pe unele de mai multe ori, si doi ani mai tarziu, in 2017, m-am simtit pregatit sa dau mai departe ceea ce si eu primisem la randul meu, si am devenit trainer Qfeel.
De ce ai ales teatrul si ce beneficii vezi prin dezvoltarea personala prin teatru?
Dupa cum am spus, am ales teatrul la recomandarea unui prieten si apoi am inteles ca aceasta metoda de dezvoltare personala prin teatru ofera posibilitatea de a te cunoaste pe tine insuti, de a explora lumea ta interioara. Era o lume pe care eu nu prea o studiasem. Pana atunci studiasem doar lucruri din lumea exterioara. Dar in curand am inteles ca si aceasta lume interioara este la fel de complexa ca si cea exterioara. Am descoperit o lume plina de ganduri, emotii si senzatii. Si am inceput sa lucrez cu ele, teatrul fiind o platforma excelenta pentru studiul lor. In curand am inteles ca toate sunt legate. Lumea exterioara este strans legata de lumea interioara si intelegerea si dezvoltarea uneia inseamna intelegerea si dezvoltarea celeilalte.
Cum ai descrie experienta jocului pe scena?
Jocul pe scena este apogeul cunoasterii de sine. Acolo poti verifica in ce masura esti stapan pe lumea ta interioara, pe gandurile, emotiile si senzatiile tale. Si in aceasta masura poti crea in lumea exterioara. Pe scena creezi un personaj dintr-o piesa de teatru si la sfarsitul piesei primesti aplauze si apreciere. Este un sentiment inaltator.
Dar apoi intelegi ca asta e doar un joc. Intelegi ca poti crea si in afara scenei de teatru, pe marea scena a vietii. Acolo incepe cu adevarat jocul si adevarata experienta.
Cum ai descrie Qfeel sau relatia ta cu aceasta scoala?
Qfeel este o scoala unde toata lumea vine sa invete cu placere si bucurie. Asta nu e parerea mea, ci este marturia oamenilor care au venit la cursuri, de la copii care nici nu incepusera scoala pana la adulti si batrani pensionati. La Qfeel se invata prin joaca, fara presiuni si obligatii, intr-un mediu prietenos, oamenii simtindu-se fericiti cand vin la cursuri.
Pentru mine aceasta scoala este o parte din visul meu, este o scoala construita intr-un mod corect si frumos, orientata spre oamenii care vor sa invete si sa devina creatori.

Madalina Marcus

Event Director, Asistent Manager, Trainer


Cine esti?
Sunt un om indragostit de viata! Despre mine sunt atat de putine de spus si totusi atat de multe! Ce pot sa afirm cu tarie este ca personalitatea mea este una in constructie si se dezvolta armonios si curat zi de zi. Pentru ca asta am ales. Si am ales sa ma joc in mod constient cu rolurile pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului pentru a deveni cine vreau eu sa fiu. Astfel am ales sa manifest in fiecare zi rolul de mama, sotie, trainer, colega si multe altele. Mi se pare minunat sa incerci si sa faci cat de multe lucruri poti in viata. Sunt si ma simt extrem de recunoscatoare ca fac ce imi place, iar cel mai mult, imi place sa fiu inconjurata de oameni.
De ce ai ales sa devii trainer si cand ai inceput?
Am intrat in echipa Qfeel in 2017. Lucrurile au evoluat foarte rapid. Avand experienta in lucrul cu copiii, (timp de 5 ani am facut parte dintr-o trupa independenta de teatru de papusi cu care am prestat spectacole pentru copii) pentru si dintr-o dorinta arzatoare de a da mai departe ce primeam, am intrat ca trainer la grupele de copii iar apoi si la grupele de adulti.
Iubesc partea organizatorica, insa nu imi poate lipsi nici scena, nici sala de curs deoarece acolo simt ca daruiesc mai departe. Acolo cresc si eu impreuna cu copiii, adolescentii si adultii de la cursuri. Ma bucur impreuna cu ei si ma descopar cu fiecare sedinta de curs. E o poveste, nu e un sens unic.
Cum ai descrie experienta jocului pe scena?
Pe scena experimentezi cea mai inalta forma de meditatie, o stare de prezenta maxima, e o alchimie fantastica! Primesti energie si consumi energie, dar nu e o epuizare pentru ca impartasesti si primesti in egala masura. Procesul este foarte complex, inveti cum se creaza un rol, un personaj, il insufletesti iar la final realizezi ca si in viata de zi cu zi tot tu esti creatorul rolurilor prin care te manifesti. Si partea cea mai frumoasa este ca poti sa fii un foarte bun artist si creator al vietii tale. Depinde doar de tine.
De ce ai ales teatrul si ce beneficii vezi in dezvoltarea personala prin teatru?
Mi-au placut teatrul si copiii dintotdeauna iar la Qfeel am descoperit combinatia perfecta. De-a lungul anilor am inceput sa vad transformarile pe care teatrul le produce si am devenit pasionata de aceasta arta , de cunoastere si in special de OM.
Cum ai descrie relatia ta cu Qfeel?
Am fost manata spre Qfeel de un vis care a rasarit in mine. Un vis de a fi libera. Libera de tot ce am fost invatata ca stiu, ca pot, ca sunt. Qfeel a reprezentat si reprezinta un factor important in transformarea mea. Ceea ce imi place cel mai mult este ca aici nu stai, esti intr-o continua dezvoltare. La Qfeel ai libertate maxima si asta inseamna o mare responsabilitate. Ca sa predai dezvoltare personala e nevoie sa fii tu dispus sa te descoperi, sa cresti. Iar Qfeel este locul perfect pentru asa ceva.  Aici poti sa evoluezi zi de zi, sa devii din ce in ce mai responsabil, mai integru si sa incepi sa te construiesti pe tine. Este un loc de joaca foarte bun, un spatiu in care poți sa te desfasori asa cum esti, aici poti sa gresesti, este permis… aici esti inteles si iubit. Este un loc unde poți sa inveti cum sa incepi cu adevarat sa traiesti .
Qfeel este o scoala a oamenilor liberi, o scoala in care cea mai importanta materie este studierea sinelui. Aici vin oameni cu un scop unic si minunat, de a se cunoaste pe sine insusi.

Alexandra Gordea

Trainer


Cine esti?
Ca sa-ti amintesti cine esti, trebuie sa uiti cine ti-au spus ca esti! Asa as rezuma experienta mea in cadrul echipei Qfeel.
De ce ai ales sa devii trainer si cand ai inceput?
Am inceput ca acel cursant care nu ar fi avut neaparat nevoie de dezvoltare personala, care credea ca stie cine este, si am ajuns trainerul care nu se mai satura de lectiile invatate la orice curs, Omul care creste cu fiecare grupa, de adulti sau de copii, cu fiecare piesa regizata, cu fiecare Blitz jucat…
De ce ai ales teatrul si ce beneficii vezi in dezvoltarea personala prin teatru?
M-au fascinat dintotdeauna oamenii si „nuantele” lor. Iar teatrul mi s-a parut, inca din liceu, cel mai la indemana instrument sa-mi cunosc „personajele” pentru a ma putea juca cu ele.
Cum ai descrie experienta jocului pe scena?
Din 2016, de cand am intrat in „familia” Qfeel, cred ca am reusit sa fiu cine stiam (am simtit) mereu ca sunt. Mi-am facut din cursanti prieteni si din jocurile de impro adevarate lectii de viata.
Cum ai descrie Qfeel, sau relatia ta cu aceasta scoala?
As trimite fiecare om pe care-l cunosc la un curs de dezvoltare personala prin teatru! Nu i-as ascunde faptul ca va avea de munca cu „demonii” sai si cu cine i s-a spus ca este si, mai ales, ca va trebui sa aiba rabdare cu el. Dar, in final, va deveni ceea ce este cu adevarat: actorul, regizorul si scenaristul propriei vieti!

Diana Vestineanu

Trainer


Cine esti?
Sunt un om iubitor de oameni, pasionat de interactiunea umana. Sunt in cautare continua de modalitati de a transforma lucrurile din jurul meu intr-o joaca. Am o mare pofta de dezvoltare pe toate planurile si din acest motiv am tendinta de a ma pozitiona cat mai mult in afara zonei de confort.
Expert in educatie nonformala, manager de proiecte educationale si de mediu, facilitator grafic, imi place sa creez activitati pentru a inspira oamenii sa priveasca viata din cat mai multe perspective, pentru a face cu usurinta trecerea de la personal la global. Consider ca schimbarea perspectivelor are un impact foarte mare in educatie si mediu, in special prin creativitate, gamificare si interactiune.
Imi place sa ma dezvolt si sa ofer suport tinerilor pentru a se dezvolta, pentru a se exprima in moduri diverse: sa se joace, sa deseneze, sa creeze, sa invete, sa interactioneze si sa se implice in comunitate.
Iubesc sa facilitez invatarea oamenilor din jur, incurajez voluntariatul si schimburile de experiente intre oamenii de culturi si mentalitati diferite. Misiunea mea este sa imbogatesc si sa implementez metode nonformale despre gamificare, reciclare creativa, stil de viata sanatos și comunicare.
De ce ai ales sa devii trainer si cand ai inceput?
Intotdeauna mi-a placut sa conectez oamenii si sa facilitez invatarea celor din jurul meu indiferent de domeniu. In urma cu 6 ani, locuiam si lucram printre straini intr-o calatorie de dezvoltare profesionala cat si personala, si am fost provocata sa tin cursuri pentru refugiati. M-am simtit atat de implinita iar impactul in randul lor a fost atat de puternic, incat am decis sa explorez acest domeniu mai mult. Am continuat sa sustin si sa incurajez oamenii sa-si urmeze pasiunile si sa-si depaseasca barierele, descoprind si creand tot felul de metode de invatare si joaca fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Participand si organizand numeroase traininguri europene, am ajuns sa privesc tot acest proces de invatare la un nivel mult mai amplu.
Am participat, facilitate si organizat peste 70 de traininguri si ateliere de lucru in peste 15 tari, care mi-au oferit posibilitatea sa ma uit la procesul de invatare din perspective total diferite, de la participant, la organizator, la facilitator, observator, instructor, animator si manager de proiect.
De ce ai ales teatrul si ce beneficii vezi in dezvoltarea personala prin teatru?
Teatrul este metode de invatare cea mai complexa, eficient nu doar la nivel mental, ci si la nivel fizic si emotional. Teatrul creaza spatial acela magic in care oricine se poate simti liber si in acelasi timp inspirat sa se dezvolte continuu.
Cum ai descrie experienta jocului pe scena?
Este un transformator de energie care conecteaza oamenii intre ei si in acelasi timp ii deconecteaza de la monotonie, de la realitatea apasatoare a vietii si ii reconecteaza la sursa de “A FI”.
Cum ai descrie Qfeel, sau relatia ta cu aceasta scoala?
M-am indragostit de Qfeel! Multumesc pentru calatorie!
Contact