fbpx

Despre Qfeel

Motto: BE SMART, FEEL FREE

 

Qfeel are o poveste!

Qfeel ! Deja un nume respectat cand vine vorba de cursuri de actorie si dezvoltare personala prin teatru.

Dar ca orice poveste si istoria noastra incepe cu „A fost odata ca niciodata…”

Asadar, a fost odata ca niciodata un …ideal. De a ajuta pe oricine isi doreste sa evolueze, sa se redescopere si sa se joace. Si acel ideal avea mare nevoie de cineva care sa creada in el si sa-l ajute sa devina realitate.

De aceea de 11 ani, eu Doina Ionescu-Posea, impreuna cu echipa Qfeel, am construit un spatiu unde orice este posibil. Un spatiu magic, in care experimentam si invatam cum sa ne exprimam liber si sa fim mai creativi. Un loc in care constant descoperim beneficiile dezvoltarii personale. .

De 11 ani am creat o comunitate de prieteni care a inteles ca schimbarea este posibila atunci cand exploram limitele personale si daramam barierele cuvintelor: NU POT, NU VREAU sau NU STIU.

De 11 ani suntem incurajati de rezultate, condusi de pasiune, iar astfel in fiecare zi descoperim cu multumire ca munca noastra creeaza o diferenta.

Cursantii nostri au descoperit cum sa isi depaseasca temerile, emotiile, timiditatea; au invatat cum sa manevreze situatiile stresante si mai ales cum sa iasa din impas; si-au descoperit increderea, persuasiunea, usurinta de a vorbi in public si de a-si stapani limbajul corporal si poate cel mai important raspuns: au redescoperit placerea de a se juca si astfel creativitatea a devenit un element important in viata lor. 

De 11 ani am invatat de la cursantii nostri si am evoluat odata cu ei!

In continuare iti daruim posibilitatea de a experimenta, iar astfel ne vom bucura impreuna de rezultate.

In spiritul bucuriei am incalecat pe-o sa … IAR POVESTEA NOASTRA CONTINUA cu si mai multe zambete si oameni fericiti!  

Prin cursurile Scolii de Teatru Qfeel obtii:

LIBERTATE fata de trecut, BUCURIE fata de prezent si CLARITATE fata de viitor!

Scrisoare de la Doina despre cei 11 ani de activitate.

Suntem din 2009 alaturi de voi!

“Be Smart, Feel Free!” Este deviza noastra si ne bucuram ca am transmis-o si celor care au trecut pragul Scolii de Teatru Qfeel.

Ce spun cei care ne-au vizitat

Loading…