Dezvoltare personala prin teatru

sau … cum imi descopar calitatile!

 

Dezvoltare personala prin teatru – reprezinta o invitatie deschisa catre introspectie  dar si descoperirea modalitatilor de comunicare si imbunatatire a acestora.

In cadrul jocurilor de improvizatie suntem pusi in situatii in care avem ocazia de a ne observa si de a gasi cai de  permanenta dezvoltare personala ce vizeaza acele aspecte pe care ne dorim sa le corectam. Identificam punctele puternice si resursele naturale pe care le avem la dispozitie, pentru a functiona mult mai bine. In cadrul Cursului de Actorie si Improvizatie experimentam situatii din viata reala, ce ne invata sa actionam fara teama de esec, cu posibilitatea de a exersa  in mod repetat, diferite abilitati pe care vrem sa le imbunatatim.

Beneficii – Dezvoltare personala prin teatru 

Inveti cum sa ai un mai bun control asupra ta, cu rasfrangere directa asupra mediului in care iti desfasori activitatea.  Acest proces duce la o crestere a confortului personal si deci la o naturalete sporita care iti permite sa fii mai functional, reducand considerabil stresul provocat de temerile si neincrederile legate de interactiunile zilnice.

In acelasi timp inveti ce anume ai de facut, astfel incat sa stapanesti comunicarea asertiva, lucru ce va imbunatati simtitor calitatea vietii sociale. Din punct de vedere emotional simti un sentiment de satisfactie atunci cand descoperi ca la nivel comportamental, abordezi o atitudine relaxata si  pozitiva.

Consecintele constau in faptul ca ceilalti incep sa te priveasca cu un respect sporit iar modul in care comunica cu tine este unul relaxat si deci mai eficient.

 

Cursurile de dezvoltare personala prin teatru te ajuta sa devii o persoana mai increzatoare, iar cei din jur iti vor cauta compania, deoarece stii sa stapanesti orice situatie cu calm.

Asadar naturaletea pe care o castigi este cea care te ajuta sa creezi noi conexiuni, reale si stabile, bazate pe reciprocitate si sinceritate.

Descopera ce inseamna  dezvoltare personala prin teatru, participand la o sedinta gratuita de Actorie si Improvizatie.