Un Show de improvizatie mereu altfel!

 

Scoala de Teatru Qfeel organizeaza Show de Improvizatie Improvizat!

Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020, de la ora 18:00, in mansarda Qfeel!

Este un concept de Show unic in Romania!!! Pe langa faptul ca vei putea urmări un spectacol live si interactiv de improvizatie, daca vei dori sa te arunci în joc alaturi de improvizatorii nostri esti LIBER sa o faci!

Conceptul acestui Show de Improvizatie presupune interactiune maxima cu sala si ofera posibilitatea curajosilor sa intre in jocurile propuse de noi si coordonate de traineri Qfeel. Chiar si cei care nu doresc sa se ridice de pe scaun pot interveni cu idei de locatii in care sa se desfasoare scenele de improvizatie, meserii, stari, limbi straine, genuri de filme, replici sau titluri nemaiauzite.

Vom improviza scene de teatru si vom trece prin situatii care mai de care mai amuzante, intr-o atmosfera destinsa asa cum v-am obisnuit de fiecare data, in mansarda Qfeel! Totul este improvizat, nimic nu se repeta si nu este invatat dinainte!

Rezerva-ti locul pentru tine si prietenii tai la tel. 0731.617.892!

Accesul in mansarda se face pe baza rezervarii si a achitarii sumei de 30 lei. Biletele se achizitioneaza in ziua evenimentului de la Qfeel sau de pe Mystage. In pretul biletului sunt incluse portia de ras si consumatia pe durata intregii seri.

Vin, ceai, cafea, apa, saratele si fursecuri delicioase pe gustul tuturor – le vom savura impreuna in timp ce vom trece prin situatii si intamplari spectaculoase!

Locatie: Scoala de Teatru Qfeel, Str. Coltei, Nr. 11, sector 3 (mansarda)

Te asteptam cu drag sa petrecem o seara de ras in hohote, plina de creativitate si distractie!

Iar daca ai fost deja, ti-a placut si vrei mai mult, nu uita ca poti beneficia de cadoul primit – participarea gratuita la Atelierul Qfeel START!

Poti vedea AICI cateva poze de la Show-rile anterioare. Intra pe pagina de facebook pentru filmari Live si mai multe poze.

Pentru că noi suntem nebuni…..după improvizatie!!! O sa vezi ca nu ai cum sa stai deoparte, esti contaminat rapid si intri în joc!

 

 

Location: Scoala de Teatru Qfeel