Scoala de Teatru Qfeel - Evolutia

Evolutia

Cursul de constientizare si autocunoastere.

„Cea mai inversunata lupta este cu tine insuti; te afli in ambele tabere” Voltaire

Te intereseaza ADEVARUL? Simti ca oricat ai studia, ceva iti scapa? Iti place sa gandesti, sa analizezi si sa iti tragi propriile concluzii?

AI AJUNS UNDE TREBUIE! Vino si tu la Evolutia- Cursul de constientizare!

wave2

Scopul acestui curs este ca TU, cine esti TU cu adevarat, sa inveti sa iti iei in stapanire ce este al tau de drept si sa devii propriul tau stapan.

Astfel tu vei deveni capabil sa iti creezi viata pe care o doresti, o viata plina de insemnatate atat pentru tine, cat si pentru ceilalti.

wave21

Pentru a face acest lucru sunt necesari urmatorii pasi:

 1. Sa fii PREZENT
 2. Sa devii CONSTIENT de TINE
 3. Sa observi acest TINE si sa redobandesti controlul asupra ATENTIEI
 4. Sa ACCEPTI acest TINE exact asa cum este
 5. Sa CREEZI acest TINE, pentru a-ti fi util in viata ta

Primii 4 pasi sunt indispensabili pentru orice fiinta care doreste sa se cunoasca pe sine si sa traiasca in ARMONIE. Pasul 5 este pentru cei care doresc sa devina CREATORI CONSTIENTI ai popriului DESTIN si are urmatoarele directii de lucru:

 • Sa eliminam din TINE aspectele pe care TU nu le doresti
 • Sa imputernicim in TINE aspectele pe care TU le doresti
 • Sa acumulezi cunoastere si experiente in acord cu dorintele tale si cu realitatea obiectiva
 • Sa OPRIM din start influentele negative care sunt fortate a intra in TINE de factori externi, dar care nu-ti sunt de folos

La cursul Evolutia vei invata:

procesul de creatie

Procesul de creatie demn de un OM;

sa-ti stabilesti obiective

Sa-ti stabilesti obiective exterioare si interioare;

sa observi mecanismul

Sa observi mecanismul universal de manifestare;

sa fii fericit

Sa FII FERICIT atunci cand esti fericit

sa fii fericit cand esti nefericit

Sa FII FERICIT atunci cand esti nefericit

sa fii independent

SA FII INDEPENDENT!

wave2

Adevarul nu ne este si nu ne poate fi ascuns. Noi ne ascundem de adevar.

Pentru ca adevarul este o sabie cu 2 taisuri. Primul tais se ocupa de exterior, dar al doilea de interior. Oamenii slabi nu vor adevarul de frica celui de-al doilea tais, care le permite sa se vada pe ei insisi EXACT asa cum sunt. Dar in lipsa adevarului, evolutia nu este posibila! Daca nu iti este frica de ADEVĂR, atunci cu siguranta Cursul Evolutia este pentru tine!

Durata cursului:3 luni (12 sedinte);1 sedinta/saptamana.

Cursul are loc in fiecare saptamana.
Orar Bucuresti: 19:00-21:00 – 2h


Investitie:
● 420 RON/luna sau 1260 RON/3 luni
● 1050 RON la plata integrala pe cele 3 luni (beneficiezi de reducere de 210 RON)


Rezervarea locului la curs se face achitand taxa, folosind una din modalitatile de plata:
– Plata cash / card direct la sediul Qfeel
– Prin transfer bancar (detalii pe email)
– *Doar pentru Bucuresti – Online, de pe platforma MyStage (se adauga comision Mystage)
Trimite formularul de inscriere si vei fi contactat de echipa Qfeel pentru mai multe detalii.

wave21

Testimoniale

 • Madalina Cristea
  Madalina C. a primit niste instrumente foarte valoroase pe timpul acestui curs. Avea cunostinta despre ele insa nu stia cum sa le aplice exact. A primit “instrumentele” eliberatoare anti-sclavie. Madalina sustine total metoda lui George. A experimentat-o deja pe propria piele prin experienta vietii celor 5 luni in Cuba unde concluzia principala a fost ca “necesitatea te invata” astfel ca, metoda folosita de George este cea mai apropiata de felul in care functioneaza viata. M-am apropiat de niste oameni minunati cu care am rezonat incredibil in ciuda “normalitatii”, diferente de opinii, varsta, experiente diferite, etc. Inca nu contientizez total cat de benefic mi-a fost acest curs si cum la un moment dat iti spui ca ai nevoie de o schimbare si dintr-o joaca (aparent) ajungi la niste concluzii fabuloase. Sunteti minunati oameni de la Qfeel, sper sa va cunosc pe toti. In cautarea mea de oameni de calitate, v-am gasit si prin voi, si pe altii. Va multumesc pentru asta!
 • Marius Avramescu
  Ma bucur ca am avut si am sansa in continuare sa particip la cursurile tale. Vreau sa-ti spun ca de cand am venit la curs am inceput sa ma schimb, sa evoluez constant si vizibil. Am invatat foarte multe lucruri. In primul rand cine suntem. Pe componente, am invatat sa-mi dezvolt componentele, sa fiu prezent, sa pun STOP in viata mea, sa fiu mai constient, sa aleg in sfarsit ce vreau sa manifest in plan fizic. Sa construiesc un vis, sa-l deconstruiesc. Sa devin in sfarsit liber prin puterea cui sunt. Sa-mi analizez, observ gandurile, emotiile etc. Am inceput sa visez la VISUL si abia astept sa merg mai departe. Multumesc cu recunostinta!
 • Dumitru I.
  Dumitru I.
  Mi-a placut si doresc ca energia si viziunea pe care o aveti sa o pastrati si sa o extindeti la cei din jur.
 • Laurentiu F.
  Laurentiu F.
  M-am simtit la acest curs in siguranta, condus catre evolutie, am primit cu atentie informatii valoroase, am fost incurajat, sustinut, apreciat.
 • Emilia
  Emilia
  Incep prin a fi recunoscatoare pentru toata experienta din ultimele luni si cel mai important iti sunt tie recunoscatoare, George, pentru ca ai contribuit la procesul meu de schimbare. Simt ca aventura vietii mele abia a inceput si ca vom calatori in timp impreuna. La acest curs am cunoscut oameni frumosi pe care ii voi pastra in continuare in viata mea. Zilele petrecute in tabara Evolutia au fost cu mult peste asteptarile mele. Sunt dornica sa explorez mai departe viata si iti multumesc ca ai aparut, George! Cu recunostinta, Emilia!
 • Dragos
  Dragos
  Acest curs a fost precum o sesiune intensa de munca cu mine in sala de forta a vietii, experimentand o durere placuta de crestere. Mi s-au curatat ochelarii metaforici de multe idei eronate si alti paraziti. Multumesc, Dragos.
 • Smaranda R.
  Smaranda R.
  La acest curs am inteles ca sunt foarte puternica si ca eu pot sa decid ce culeg de la oamenii din jurul meu. Si ca realitatea, da, poate fi schimbata instant doar printr-o schimbare de perceptie. Esti un om foarte fain si ma bucur ca te-am intalnit printr-o intentie pe care mi-am setat-o la un moment dat.
Contact