Gala Aniversara 10 ANI Qfeel va avea loc Sambata, 26 Ianuarie 2019, de la ora 18:00.

Te rugam sa confirmi participarea ta prin formularul de inscriere.

Confirma acum!

Intrarea este libera, dar accesul in sala se face doar pe baza listei de invitati (si a confirmarii in prealabil). In cazul in care doresti sa vii insotit la acest eveniment, trebuie doar sa ne anunti.

Cina, bauturile, muzica buna, momentele supriza si tombola sunt incluse, iar astfel garantam o seara de neuitat!

Nu uita ca avem dress code – elegant.

Daca doresti sa ne transmiti un mesaj (testimonial) o poti face accesand butonul de confirmare.

Locatia Evenimentului

Salonul Albastru, Complex Agronomie

Confirma acum!

 

„Draga prieten,

Sunt Doina Ionescu Posea, fondatoarea Scolii de Teatru Qfeel si aceasta scrisoare iti este adresata.

Am trecut prin multe situatii si experiente impreuna. Am crescut alaturi de tine si am devenit ceea ce suntem astazi – Scoala de Teatru Qfeel.

O sa iti povestesc putin despre cum a inceput totul.

Povestea a inceput acum 10 ani cand dintr-o dorinta puternica de a fi cat mai mult in preajma oamenilor, de a-i sustine in procesul evolutiei si dezvoltarii lor ca oameni, am infiintat un spatiu magic, o oaza in care ei sa se se poata regasi, cunoaste, dezvolta, bucura.

La inceput am lucrat cu copilasi pentru ca mi se parea ca au nevoie de o educatie complementara, pe langa cea traditionala de la scoala sau gradinita. Foarte repede mi-am dat seama ca adultii au nevoie mai mare decat copiii de astfel de cursuri .

Mi-am dorit ca oamenii sa-si descopere libertatea de a se juca, de a experimenta si de a se manifesta asa cum sunt ei, in mod real. Avand un contact permanent cu ei, mentinand o legatura foarte stransa si foarte apropiata am simtit care sunt nevoile lor, si atunci am creat programe diferite pentru ei. Astfel de-a lungul timpului am dezvoltat ateliere, workshop-uri si cursuri, spectacole si piese de teatru.

Acesti 10 ani au fost plini de evenimente, care mai de care mai provocatoare si mai implinitoare, cu multa munca depusa dar si cu realizari pe masura.

Cum m-a ajutat pe mine Qfeel? Mi-a dat incredere in mine! Cu fiecare om, curs, spectacol, am prins din ce in ce mai multa incredere si astfel impreuna am scris povestea pana aici.

Am observat ca oamenii si-au dorit, au avut nevoie, iar eu am reusit sa le ofer cate putin din nebunia, joaca si relaxarea mea, din unicitatea felului in care abordez lucrurile. Faptul ca nu am fost acaparata de sistem, mi-a permis sa imi pastrez mintea limpede si sa pot sa-i limpezesc si pe ceilati la randul meu.

Au simti ca acest loc ii ajuta sa se cunoasca mai bine, sa se dezvolte, sa se deschidă, sa fie impliniti, mari, frumosi si sa-si descopere potentialul lor maxim. Sa inteleaga ceea ce ei sunt deja, sa isi aminteasca ce inseamna sa fii uman si sa descopere de cat de multe lucruri sunt capabili. La Qfeel am creat un mediu în care nu trebuie sa fii intr-un anumit fel, in care nu exista gresit, in care esti acceptat, iubit si indrumat. Astfel capeti o incredere mai mare in propria persoana si iti imbunatatesti calitatea vietii.

Asta e povestea Qfeel in putine cuvinte, acum la ceas aniversar cand sarbatorim 10 ani de la infiintare. Ar mai fi multe de spus. De asta te invit sa iei parte la Gala Qfeel si sa ne aducem cu drag aminte de momentele frumoase care ne leaga.

Mi-am dorit ca împreuna cu tine sa celebram cei 10 ani de activitate! 10 ani de activitate, 10% din ce va fi!

Cu drag, Doina Ionescu-Posea.”

Qfeel în cifre

12.000 ore de training

9500 cursanți absolvenți

230 spectacole de teatru

60 clienți corporate

35 programe de training

10 ani de activitate

Confirma acum!