Femeie, nu uita de tine!

In luna martie imi doresc ca acest mesaj sa ajunga la cat mai multe femei.Toate sa isi reaminteasca cat sunt de valoroase si de minunate! Stiu ca si tu ca orice femeie iti doresti sa fii iubita, apreciata si respectata de cei din jurul tau. Si cum poti sa faci acest lucru?

Indeplinindu-ti nevoile, avand grija de tine si actionand!

Astfel, un prim pas ar fi sa iti afli propriile nevoi. Inca din antichitate, femeile erau invatate, prin ritualurile transmise din generatie in generatie, cum sa aiba grija de ele. Erau invatate cum sa se respecte si sa isi acorde timpul cuvenit astfel incat sa traiasca fericite!

Poate ca in ultima vreme te-ai simtit epuizata, stresata si plina de responsabilitati. Dar acum a venit timpul sa te treci si pe tine pe lista de prioritati. Sa incepi sa iti daruiesti momente care te fac implinita si fericita. Sa iti amintesti ca viata ta nu inseamna numai griji si responsabilitati ci si bucurie, entuziasm, joaca si multa distractie!

Femeia este si mama. Si asta nu e putin. Ea nu doar creste in pantecele ei o viata timp de 9 luni de zile dar si protejeaza copilul pe toata durata vietii. Natura formeaza o legatura indestructibila intre prunc si mama. In timpul celor 9 luni si pana in 7 ani, cea mai predominanta sursa de informatie si energie pentru copil este mama. Pruncul preia tot de la mama, iar la randul sau femeia dobandeste o forta si o claritate enorma atunci cand vine vorba de copilul sau. Nimic nu poate impiedica o mama sa ii fie copilului aproape.

Femeia este si sotie si iubita. E senzuala si intra frumos in “jocul” de energii dintre feminin si masculin. Stie cand sa spuna da sau nu, cand si cum sa isi sustina barbatul, ii lasa libertate si isi ofera si ei acelasi lucru.

Femeia este si copil. Din cand in cand are chef de joaca, de timp liber doar pentru ea, vrea sa mai faca o “nazbatie” si sa nu fie cea mai serioasa persoana din incapere. Ii place sa mai faca o glumita, sa rada.

Femeia este si angajat. Asa e, are multe lucruri de facut toata ziua, task-uri, deadline-uri, dar chiar si asa cauta sa faca lucrurile cat mai bine pentru ceilalti. Isi doreste sa isi sustina colegii si sa creeze un mediu placut in jurul ei. Poate ca uneori lucrurile nu ii ies din prima, dar asta nu inseamna ca se lasa doborata. Ea e puternica.

Cu atatea roluri de indeplinit, femeia a devenit o entitate tot mai complexa. Un lucru este insa clar, femeia este OM.

Are nevoi si dorinte, si asta e normal.

– are nevoie sa isi pretuiasca corpul fizic, sa il pastreze sanatos si sa il dezvolte;
– are nevoie sa isi ingrijeasca sufletul, sa primeasca si sa ofere afectiune si sa dezvolte relatii durabile si sanatoase cu cei din jur;
– are nevoie sa isi creeze idei si planuri de viitor, sa creeze in jurul ei lumea in care isi doreste sa traiasca.

Femeia isi doreste sa fie fericita, dar nu de una singura, ea isi doreste sa imparta din energia ei frumoasa si sa ofere fericire mai departe la randul ei. Tocmai de aceea si noi pretuim femeia.

Pentru ca stim ca rolurile tale nu sunt intotdeauna usoare, iti oferim posibilitatea sa te detasezi de aceste roluri pentru doua ore in fiecare saptamana.

Si sa faci ceva doar pentru tine.

Asadar, pentru tine, FEMEIE si pentru toate mamele, iubitele, surorile, prietenele si colegele din viata ta am creat o oferta valabila de pe 1 martie pana pe 8 martie astfel incat tu sa te bucuri si sa te apropii cat mai tare de dorintele sufletului tau. Ne dorim sa aduci armonie si echilibru in viata ta!

Cu martisor si 8 martie in gand, Qfeel te rasfata si iti ofera o luna GRATUITA la cursul de dezvoltare personala prin teatru Act1.

Act 1 este cursul prin intermediul caruia afli cum improvizatia si actoria iti pot schimba realmente viata. Vei descoperi modalitati de a-ti petrece timpul intr-un mod util dar si placut alaturi de alti oameni minunati asa ca tine!

Stim ca beneficiile unui astfel de curs se vor vedea imediat si sunt pe termen lung. De ele se vor putea bucura si cei care sunt alaturi de tine. Daruindu-ti tie iubire si timp pentru a-ti implini dorintele, le daruiesti si celor din viata ta acelasi lucru. Dar de data aceasta diferit, dintr-o energie a bucurie si implinirii si nu dintr-o obligatie sau indatorire fata de ei.

Achita doar 600 ron (în loc de 900 ron). Beneficiezi de reducerea de 300 ron la plata integrală a cursului!
Cursul durează 3 luni /12 ședințe si are loc intr-o zi a saptamanii intre orele 19:00-21:00.

Acum ca de la femeie la femeie, nu uita de tine! Faci atatea lucruri pentru ceilalti dar a a venit timpul sa primesti si tu. Primeste acest martisor din partea Echipei Qfeel si bucura-te de o primavara cu totul si cu totul speciala, asa ca tine!

INSCRIE-TE ACUM