6 ANI de activitate Scoala de Teatru Qfeel

23 Ianuarie 2009
O zi plina de entuziasm, incredere si speranta.

Este data la care Scoala de Teatru Qfeel a luat fiinta si odata cu ea posibilitatea de a impune o alta abordare a dezvoltarii personale. Una ce implica joaca, imaginatie si creativitate.

An de an, oameni curajosi si frumosi au descoperit cum sa isi depaseasca temerile, emotiile si timiditatea; au invatat cum sa manevreze situatiile stresante si cum sa iasa din impas; si-au descoperit increderea, persuasiunea, usurinta de a vorbi in public si de a-si stapani limbajul corporal si poate cel mai important: au redescoperit placerea de a se juca.

2014 a fost un an al evolutiei, fiind marcat de permanente imbunatatiri.

Din dorinta de a oferi experiente frumoase, am dat startul, sambata de sambata, Cursurilor Gratuite de Actorie si Improvizatie. Astfel am avut placerea sa cunoastem peste 350 de oameni, ce au descoperit beneficiile teatrului in dezvoltarea personala.

In cadrul modulelor (3 luni) de Actorie si Improvizatie, peste 130 de cursanti au avut ocazia sa isi dezvolte creativitatea, sa isi ivinga temerile, sa urce pe scena si astfel sa descopere noi valente ale personalitatii lor. Care a fost bucuria noastra? Am cunoscut oameni fericiti, care si-au descoperit glasul si puterea de a se exprima liber.

Pornind de la necesitatile voastre, am format noi cursuri si workshopuri, printre care Cursul de Dictie si Vorbit in Public, Cursul de Actorie si Improvizatie pentru Liceeni, Workshop-uri Intensive de Respiratie, Dictie si Vorbit in Public dar si un Workshop-ul Intensiv de Improvizatie.

Pentru a putea sustine cat mai eficient conceptual de dezvoltare prin teatru, in 2014 am gasit si o noua casa pentru scoala noastra. Un spatiu mai mare, primitor si relaxant unde ne simtim extraordinar si care a devenit “acasa” pentru noi traineri ce s-au alaturat echipei Qfeel.

Asadar o munca sustinuta in ani intregi de provocari si satisfactii, care ne-a demonstrat ca dezvoltarea personala prin teatru nu numai ca are sens, dar rezultatele sunt extreme de vizibile. De aceea recomandarile au fost din ce in ce mai numeroase, iar pentru asta nu putem decat sa multumim din tot sufletul. In acelasi timp, promitem ca vom continua sa venim in intampinarea nevoilor de dezvoltare existente si sa punem la dispozitie cat mai multe unelte prin care sa evoluam impreuna.

23 Ianuarie 2015, o zi pe care o asteptam cu nerabdare. O zi speciala, in care vom sarbatori Aniversarea Scolii de Teatru Qfeel, alaturi de prieteni si parteneri ce ne-au sustinut continuu si au crezut in motto-ul nostru:
“Be smart! Feel Free!”.

Pregatim cu aceasta ocazie o surpriza, pe care o vom impartasi in cel mai scurt timp, de aceea tinem legatura ca si pana acum pe pagina de Facebook si pe site.

Va multumim ca ne sunteti alaturi, va multumim pentru increderea pe care permanent ne-o acordati, pentru recomandarile facute si prietenia voastra.
Deoarece suntem siguri ca ne vom reintalni, in incheiere vom spune “Pe Curand”,
deoarece dezvoltarea personala este nelimitata.

La multi ani Qfeel!