Scoala de Teatru Qfeel a implinit 10 ani!!!

Scrisoare catre tine:

„Draga prieten,

Sunt Doina Ionescu Posea, fondatoarea Scolii de Teatru Qfeel si aceasta scrisoare iti este adresata.

La Qfeel am trecut prin multe situatii si experiente impreuna. Am crescut alaturi de tine si am devenit ceea ce suntem astazi –

Scoala de Teatru Qfeel!

O sa iti povestesc putin despre cum a inceput totul.

Dar inainte de toate te invit sa vezi AICI cum a fost la Gala Aniversara 10 ani Qfeel!

Povestea a inceput acum 10 ani cand dintr-o dorinta puternica de a fi cat mai mult in preajma oamenilor, de a-i sustine in procesul evolutiei si dezvoltarii lor ca oameni, am infiintat un spatiu magic, o oaza in care ei sa se se poata regasi, cunoaste, dezvolta, bucura.

La inceput am lucrat cu copilasi pentru ca mi se parea ca au nevoie de o educatie complementara, pe langa cea traditionala de la scoala sau gradinita. Foarte repede mi-am dat seama ca adultii au nevoie mai mare decat copiii de astfel de cursuri .

Mi-am dorit ca oamenii sa-si descopere libertatea de a se juca, de a experimenta si de a se manifesta asa cum sunt ei, in mod real. Avand legatura foarte stransa si foarte apropiata am simtit care sunt nevoile lor si am creat programe diferite pentru ei. Astfel de-a lungul timpului am dezvoltat ateliere, workshop-uri si cursuri, spectacole si piese de teatru.

Acesti 10 ani au fost plini de evenimente, care mai de care mai provocatoare si mai implinitoare, cu multa munca depusa dar si cu realizari pe masura.

 

Cum m-a ajutat pe mine Qfeel? Mi-a dat incredere in mine! Cu fiecare om, curs, spectacol, am prins din ce in ce mai multa incredere si astfel impreuna am scris povestea pana aici.

Am observat ca oamenii si-au dorit, au avut nevoie, iar eu am reusit sa le ofer cate putin din nebunia, joaca si relaxarea mea, din unicitatea felului in care abordez lucrurile. Faptul ca nu am fost acaparata de sistem, mi-a permis sa imi pastrez mintea limpede. Astfel am putut sa-i limpezesc si pe ceilati la randul meu.

Au simtit ca acest loc ii ajuta sa se cunoasca mai bine, sa se dezvolte, sa se deschidă, sa fie impliniti, mari, frumosi si sa-si descopere potentialul lor maxim. Sa inteleaga ceea ce ei sunt deja, sa isi aminteasca ce inseamna sa fii uman si sa descopere de cat de multe lucruri sunt capabili.

La Qfeel am creat un mediu în care nu trebuie sa fii intr-un anumit fel. Aici nu exista gresit, esti acceptat, iubit si indrumat. Astfel capeti o incredere mai mare in propria persoana si iti imbunatatesti calitatea vietii.

Asta e povestea Qfeel in putine cuvinte, acum la ceas aniversar cand sarbatorim 10 ani de la infiintare. Ar mai fi multe de spus, dar iti voi scrie alta scrisoare. La Gala Qfeel ne aducem cu drag aminte de momentele frumoase care ne leaga.

10 ani scoala de teatru qfeel gala aniversara eveniment cu prieteni

Ma bucur ca si împreuna cu tine am sarbatorit cei 10 ani Qfeel!

10 ani de activitate, 10% din ce va fi!

Cu drag, Doina Ionescu-Posea.”