Atelier Adevarul despre Tine

Cu: George Claudiu Posea

10-02-2024

În București

10:00 - 18:00

Zile
Ore
Minute

Adevărul este că:

Esti o fiinta complexa, puternica, frumoasă, cu posibilitati exceptionale, de care NU ESTI CONSTIENT in totalitate

Mediul in care te-ai nascut, creat si dezvoltat a avut o influenta foarte puternica asupra felului in care vezi lucrurile si mai ales asupra sistemului tau de valori si principii

Odata ce ai inteles modul si mecanismele prin care s-au format emotionalul si psihicul tau, vei dobandi tot mai mult control asupra vietii tale

Atat in TINE, cat si in UNIVERS exista ordine si logica, iar aceste aspecte odata descoperite le poti folosi pentru a deveni CREATORUL propriului DESTIN.

STII    – ca esti mai mult …
SIMTI – ca poti mai mult …

Daca esti pasionat si interesat de cunoastere si de evolutia personala, te invitam cu drag, la Atelierul “Adevarul despre Tine”.

Atelierul Adevarul despre tine
Atelierul Adevarul despre tine

Atelierul de constientizare si autocunoastere „Adevarul despre TINE” este o invitatie catre Aici si Acum si este dedicat celor care:

– doresc sa fie PROPRIUL STAPAN
– inteleg ca au posibilitatea sa EVOLUEZE
– vor sa creeze ARMONIE atat in interior cat si in exterior

Atelierul Adevarul despre tine

Tot ce se transmite este logic, rational, bazat pe 15 ani de studiu intens, cercetari si informatii concrete despre OM.
Atelierul este interactiv si este format din doua parti. O parte informativa unde se va crea un camp energetic comun bazat pe schimbul de informatii si o a doua parte formata din exercitii practice, cu o puternica valoare si de un real folos pentru cei care vor practica ulterior.

Doar in urma participarii la Workshop-ul “Adevarul despre tine” poti accesa Cursul “Evolutia”, fiind evident ca in lipsa adevarului, evolutia nu este posibila.

Acest atelier se adreseaza celor care cred în posibilitatea de schimbare si stiu ca aceasta se face din interior.

Participă la atelierul Adevărul Despre Tine! 

Investiția ta este de 360 Lei cu tva inclus

Atelierul este organizat in zilele de duminică și durează 8 ore, cu 2 coffee break de 30 minute și o pauză de prânz de o oră. 

În pauză de prânz mergem la un restaurant să servim masa.

Rezervarea locului se face prin completarea și trimiterea formularului, urmând sa vă contactam în cel mai scurt timp pentru a stabili restul detaliilor.

Plata se poate efectua cash sau cu cardul la unul din sediile Qfeel sau prin transfer bancar in contul: RO08 INGB 0000 9999 0592 0968, iar la detaliile plății scrie numele tău și atelierul adevărul despre tine.

• Costul include coffee break: cafea, ceai, apă, fructe, produse de patiserie;
• Nu este inclusă masa de prânz.