public speaking

Atelier Public Speaking

Cu: George Claudiu Posea

25-02-2024

În BRAȘOV

Zile
Ore
Minute

10:00 - 18:00

Atelier Public Speaking

Ideal pentru cei care doresc să își îmbunătățească dicția și modul în care se adresează în fața  unei audiențe.

Arta dramatică a perfecționat de-a lungul timpului modalități de comunicare eficientă și de impact.
Dezvoltarea calității vocii, controlul audienței și stăpânirea emoțiilor fac parte din antrenamentul actorilor, iar acum poti beneficia si tu de secretele meseriei de actor, aplicate in public speaking.

Cunoaștere

Practică

Succes

Începe să vorbești

Atelierul Intensiv de Public Speaking este interactiv si practic. Iti ofera acces la cele mai utile tehnici de a-ti dezvolta abilitatile de vorbitor in public.
Iti permite sa analizezi progresul personal prin feedback si repetitii de discurs. Îti ofera timpul necesar de a asimila notiuni si a dezvolta noi metode de expresie.

Întotdeauna ne este frică de ceea ce nu cunoaștem. Și pentru că nu cunoaștem evităm cu orice preț experiențe … pe care, de fapt, ni le-am dori.

 

Știm că nu îți este ușor să vorbești în public, că te simți stingher, că îți este teamă de ce cred ceilalți despre tine, că îți este frică să nu te faci de râs și multe altele. Le știm pe toate, pentru că și noi am trecut prin ele.

De aceea TE ASIGURĂM ca vei întâlni un mediu prietenos, cu traineri suportivi și colegi care au aceleași interese ca și tine.

👣 Noi știm PAȘII! Tu ești dispus să-i urmezi

Pe langa faptul ca descoperi placerea de a vorbi in public, acest Atelier te ajuta sa:

  • Iti proiectezi vocea cu forta si claritate
  • Intelegi cum sa iti folosesti limbajul corporal in sustinerea mesajului
  • Comunici in mod creativ si cu incredere
  • Inveti cum sa citesti audienta si sa reactionezi corect
    Transmiti mesaje cu impact
  • Iti controlezi emotiile si te accepti asa cum esti

Atelier Public Speaking

Castiga audienta!
Limbajul corporal, inflexiunile vocii, tonalitatea, respiratia, frazarea, dictia, atitudinea, energia sau expresivitatea – sunt unelte pe care le folosesti pentru a-ti contura credibilitatea ca vorbitor, iar ele pot fi perfectionate zi de zi. Esti perceput ca intreg si drept urmare trebuie sa functionezi ca atare. Felul in care imbini Logos-ul (dovezile si rationamentele logice) si Pathos-ul ( argumentele de tip emotional) are un impact decisiv in discursul tau.

Fie ca este vorba de un examen oral, de susținerea unui proiect sau a unei opinii personale, un interviu de angajare sau chiar si atunci cand faci cunostinta cu cineva, trebuie să fii atent la modul in care te exprimi și cum transmiti mesajele. De aceea este important sa inveti cum sa folosesti arta vorbitului in public in favoarea ta!

Public Speaking nu este întâmplător. Are reguli și rețete pe care dacă înveți să le folosești, vei transforma Frica de a vorbi în public în Plăcerea de a vorbi în public.

Promisiunea noastră:

La finalul acestui Atelier vei putea să livrezi un discurs BUN, într-un mod CORECT și AUTENTIC.

Există REGULI pe care dacă le respecți, discursul tău va ieși de fiecare dată exact așa cum îți dorești.