Cursuri Actorie copii

Ai ajuns în locul potrivit pentru a transforma visele copilului tău în realitate și pentru a-i oferi o experiență memorabilă de dezvoltare personală și artistică.

Vara la Școala de Teatru Qfeel

Energia pe care o au Vero și Răzvan, iubirea pentru copii și pasiunea pentru tot ce fac, sunt motivele pentru care ne unim forțele și pornim o 𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐜𝐨𝐥𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐫𝐞! ❤️ Acestea fiind zise, spunem START înscrieri la Cursul de Actorie pentru copii!

Vero Căliman este o sursă de inspirație și un mentor dedicat pentru tinerii aspiranți actori. Timp de 4 luni, cu pasiune și pricepere, Vero va ghida fiecare copil în călătoria lui spre măiestria teatrului. La finalul cursului, copiii vor fi pregătiți să urce pe o scenă reală și să ofere o interpretare unică într-o piesă de teatru.

Cunoscută pentru contribuția sa remarcabilă în Gașca Zurli, Vero vine cu o bogată experiență în lucrul cu copiii și în crearea unui mediu în care tot ce vom învăța va deveni distractiv și captivant. Atitudinea ei creativă, jucăușă și autentică are ca scop să inspire și să dezvolte abilitățile tinerei generații de mici actori.

De ce Cursul de ACTORIE pentru Copii este diferit?

Te invităm să îți imaginezi momentul magic când lumina reflectoarelor se aprinde și cortina se ridică. Copilul tău, cel care a parcurs acest curs extraordinar de teatru, se află pe scenă, cu inima plină de emoție și cu zâmbetul strălucitor pe buze. În fața lui, o audiență entuziastă așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize au pregătit micuții noștri actori. Este un moment de triumf, de bucurie și de mândrie, nu doar pentru copii, ci și pentru fiecare dintre noi, părinții lor. 

În tot acest proces de dezvoltare prin teatru copiii vor fi mai încrezători, mai deschiși și mai pregătiți să facă față provocărilor vieții.

Ei știu că pot face orice își propun, căci vor învăța că nu există limite pentru ceea ce pot realiza atunci când își implică mintea și inima și corpul în tot ceea ce fac. Ei sunt adevărați campioni ai scenei, dar și ai vieții.

Vara la Școala de Teatru Qfeel

Îți propunem un program în care copilul tău vara aceasta să crească într-un mediu primitor, unde poate să se joace, să simtă și să lucreze cu diferite tipologii, dezvoltând modalități de exprimare și socializare. Toate aceste lucruri se întâmplă prin jocuri provenite din arta teatrală și improvizație, adaptate special pentru nevoile specifice ale fiecărui copil.

Avantaje pentru copii

Copiii vor învăța să își depășească temerile și să își descopere încrederea în sine. Încheierea cursului cu un spectacol de teatru le va oferi copiilor oportunitatea să își demonstreze talentul și să se simtă mândri de realizările lor.
Prin intermediul jocurilor de improvizație și a exercițiilor de scenă, copiii vor învăța să își exprime ideile și emoțiile într-un mod clar și captivant.
Copiii își vor dezvolta abilitățile necesare unui actor, învățând tehnici de exprimare scenică, gestualitate și proiecție vocală. Vor învăța să își utilizeze corpul și vocea într-un mod expresiv și captivant.
Teatrul este un mediu social stimulant, în care copiii învață să lucreze în echipă, să își susțină colegii și să își exprime propriile idei și opinii. Prin intermediul colaborării și a interacțiunii cu alți copii, vor dezvolta abilități sociale esențiale pentru succesul în viață.
Participarea la un spectacol de teatru este o experiență memorabilă ce le va oferi oportunitatea să își demonstreze talentul și să se simtă mândri de realizările lor. Această experiență îi va pregăti pe copii pentru viitor, oferindu-le încredere în sine, și o perspectivă amplă asupra lumii.
lulu vero razvan qfeel zurli

Pentru Cine Este Acest Curs:

Pentru părinții care își doresc să dezvolte creativitatea și încrederea în sine a copiilor prin intermediul teatrului.

Pentru copiii pasionați de artă și interpretare, care își doresc să exploreze lumea fascinantă a JOCULUI și a teatrului.

Pentru cei care au îndrăgit personajele jucate de Vero Căliman, Lulu Varodi și Răzvan Marina și își doresc să îi reîntâlnească.

Avantaje pentru părinte

Uneori se întâmplă să lipsească copilul, iar în acest caz este suficient să ne anunțați (cât mai din timp) pentru a decala ședințele achitate.

Părinții cu mai mulți copii au fost foarte încântați să afle că frații beneficiază și de reducere la costul cursului.

Pe durata cursului părintele se poate relaxa sau poate folosi timpul în scop personal, având siguranța că cel mic este „pe maini bune”.

Oferim acces la grupul format pe whatsapp, unde punem poze și filmulețe din cadrul cursului. Desigur, astfel păstrăm legătura mult mai ușor.

Din Iubire și Pasiune

La Școala de Teatru Qfeel, credem cu tărie că fiecare copil are potențialul de a străluci pe scenă și în viață. De aceea, suntem dedicați să oferim un mediu sigur, stimulant și inspirațional pentru ca micuții noștri să își descopere și să își exploreze pasiunea pentru teatru.

Cursuri de Actorie pentru copii în București.

  • Investiție 2000 lei – Întregul modul de 4 luni (16 ședințe*) 

Trainer Vero Căliman: 

  • Grupa 5-8 ani – Luni 20 Mai, între orele 17:00-18:30
  • Grupa 9-13 ani – Joi 23 Mai, între orele 17:00-18:30

Trainer Răzvan Marina:

  • Grupa 9-13 ani – Luni 20 Mai, între orele 17:00-18:30

Durata: 4 luni – 16 ședințe. Frecvență săptămânală
Locație: sediul Qfeel București – Hotel Tineretului, Etaj 1 

📝Rezervarea fermă a locului, se face achitând contravaloarea cursului către✔️S.C. Qfeel Training SRL*
IBAN: RO08 INGB 0000 9999 0592 0968
CUI: RO36080272
(La detalii – nume Copil + Curs Actorie).
Locurile se rezervă în ordinea înscrieri și achitării taxei de curs