Qfeel Start

Qfeel START este un atelier demonstrativ, pe care l-am conceput pentru ca tu să ai un prim contact cu lumea magică a teatrului și a improvizației, unde totul este posibil și nu există bariere.
Partea EMOȚIONALĂ a ființei tale reprezintă domeniul în care noi te putem ajuta și pe care îl vom explora împreună. 

Tehnicile de actorie și jocurile de improvizație sunt instrumente foarte puternice care te vor susține în procesul de dezvoltare personală.

Scopul Atelierului Qfeel START este ca tu să:

Devii prezent și atent

Începi să te cunoști pe tine

Încerci ceva nou și să afli dacă ți se potrivește

Fii fericit, să râzi, să te bucuri

Constientizezi ca viața este un proces, un joc

Înțelegi că transformarea este posibilă

“Cea mai înverșunată luptă este cu tine însuți; te afli în ambele tabere”  Voltaire

Aici EȘTI LIBER… SĂ TE JOCI!

Fiecare persoană are un potențial nelimitat de creativitate și expresivitate. Modul în care comunică, limbajul nonverbal, dar și atitudinea cu care reacționează în diverse situații sunt definitorii pentru impresia pe care o lasă celor din jur.
Tehnicile artei teatrale te vor ajuta să devii conștient de resursele proprii și să depășești barierele care te împiedică SĂ FII TU, așa cum VREI !

Qfeel START îți va aduce:

conștientizări

energie pozitivă

o nouă perspectivă

prieteni noi

un context în care să te relaxezi

experiente noi

Ce este dezvoltarea personală prin teatru?

În 2 ore și jumătate îți va deveni evident atât din punct de vedere Teoretic cât și Practic faptul că pentru a discuta de dezvoltare personală trebuie să vorbim din start despre 3 elemente:

Cine dezvoltă?
Ce dezvoltă?
Ce tehnică folosește?

În științele exacte aceste 3 elemente sunt clare și dacă unul singur lipsește experimentul nu poate fi efectuat. Ei le definesc astfel:

  • Observatorul
  • Obiectul observat 
  • Activitatea de observare

În cazul nostru aceste elemente sunt următoarele:

  • Tu
  • Viața ta interioară
  • Teatrul

Deci pentru a putea face activitatea de dezvoltare personală, este nevoie de 2 elemente interioare și unul exterior care să le unească. Aici elementul exterior este TEATRUL.

Noi ne ocupăm de partea EMOȚIONALĂ A FIINȚEI TALE.

Viața ta interioară este reprezentată de tot ce ai acumulat de când te-ai născut și până în prezent. Aici se află toate calitățile tale, dar și toate blocajele și convingerile limitative. Aici avem de lucru.

Omul trăiește în două lumi, care au o relație bine definită între ele.

Lumea EXTERIOARĂ este locul unde tu manifești ceea ce se află în lumea interioară. Nu poți manifesta in exterior decât ce ai în interior.

Lumea INTERIOARĂ este locul în care tu locuiești și unde se află toate calitățile și problemele tale. Ea este cauza a tot ceea ce ți se întâmplă în exterior.

Header ACT1

Descoperă următorul pas:
Cursul ACT1

La finalul Atelierului Qfeel START poti decide dacă dorești să continui experiența Qfeel, rezervându-ți locul la cursul ACT1.

Îți cunoști mult mai bine calitățile și resursele pe care le ai la dispoziție. 
Prin experiențe practice reușești să deblochezi aspecte ale ființei tale, permițându-ți din ce în ce mai mult să FII.

Așadar, vino să dai startul unui nou fel de a fi! O nouă EXPERIENȚĂ transformatoare!

Intră și tu în rândul celor care se bucură și cresc la Qfeel! Participă la Qfeel Start – Atelier introductiv de dezvoltare personală prin teatru,  pentru adulți.

ÎNSCRIEREA la Workshopul gratuit Qfeel START

Aceasta este un workshop demonstrativ, gratuit, pe care îl organizăm periodic, pentru ca tu să poți testa daca ți se potrivește dezvoltarea personală prin teatru. Noi îți garantam că ți se potrivește, dar trebuie să te convingi și tu de cât de puternică este și ce efecte benefice poate avea pentru cei care aleg să evolueze astfel.

Workshopul are o durată de 2 ore, între orele 19:00-21:00.

Rezervarea locului se face prin completarea si trimiterea formularului, urmând sa te contactam în cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile, precum ziua cea mai potrivită pentru participare.

Ulterior parcurgerii acestui workshop, te poți înscrie la cursul ACT1, ce are o durata de 3 luni.