Cursuri Copii 11-13 Ani

Cursul de dezvoltare personală prin teatru, Grupa 11-13 ani, aduce cu sine posibilitatea acțiunii și a implicării fără temeri sau prejudecăți, permițând utilizarea tuturor modalităților de expresie.

La această vârstă începe maturizarea, trecerea de la nivelul de copil spre adolescent. Își îmbogățește experiența de viață și în același timp alegerile lui încep să fie făcute la un nivel conștient.

La Qfeel am creat un mediu în care el, copilul adolescent se poate exprima liber, putând astfel să verifice dacă direcțiile pe care viața i le așterne în cale sunt și cele pe care dorește să meargă.

Procesul de transformare nu poate fi oprit.
Vine din interior.
Corpul trece prin schimbări profunde și copilul trebuie să învețe să le gestioneze.
Energia creatoare (sexuala) trebuie ghidată corect, astfel incat să o utilizeze pentru a crea în interior un emoțional puternic și un mental eficient.
Conștiința devine tot mai pregnantă și începe să-și pună întrebări.

Înțelegem nevoia adolescentului!

Are nevoie de tot suportul posibil și explicații logice pe care să le înțeleagă și să le poată verifica. Pentru ca logica devine foarte importantă pentru el. Apare nevoia de modele funcționale alături de care să se cerceteze pe sine. Are nevoie de adulți care își aduc aminte cum au trecut prin acest proces și care pot oferi foarte mult din propria experiență prin discuții libere și sincere.
Personalitatea începe să se contureze și părerile celor din jur devin importante. Este necesar ca părinții să fie mult mai atenți cine se află în jurul copilului, ajutând astfel indirect la formarea în copil a unui caracter frumos și armonios.

Școala de Teatru Qfeel

îți propunem un program în care copilul tău să crească într-un mediu primitor, unde poate să se joace, să simtă și să lucreze cu diferite tipologii, dezvoltând modalități de exprimare și socializare. Toate aceste lucruri se întâmplă prin jocuri provenite din arta teatrală și improvizație, adaptate special pentru nevoile specifice ale acestei categorii de vârstă.

Avantaje pentru copil

Își îmbogățește abilitățile de expresie într-o atmosferă de joacă, degajată
Învață sa fie organizat și să devină sigur pe gândurile și deciziile lui
Lasă imaginația să lucreze și își dezvoltă caracterul, personalitatea
Învață cum să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lui
Află că este în regulă să greșească și să experimenteze

Dragă părinte, împreună suntem puternici!

De aceea, pe lângă lecțiile deschise la care părinții participă ca spectatori, din când în când invităm părinții în sală și toată ședința ne jucăm împreună cu copiii. Astfel legătura părinte-copil devine tot mai puternică, pentru că și părintele are ocazia să interacționeze într-un mod inedit cu cel copilul , iar acesta simte ca este iubit și înțeles.

Avantaje pentru părinte

Uneori se întâmplă să lipsească copilul, iar în acest caz este suficient să ne anunțați (cât mai din timp) pentru a decala ședințele achitate.

Părinții cu mai mulți copii au fost foarte încântați să afle că frații beneficiază și de reducere la costul cursului.

Pe durata cursului părintele se poate relaxa sau poate folosi timpul în scop personal, având siguranța că cel mic este „pe maini bune”.

Oferim acces la grupul format pe whatsapp, unde punem poze și filmulețe din cadrul cursului. Desigur, astfel păstrăm legătura mult mai ușor.

Prima ședință este GRATUITĂ!

Pentru că la cursurile Qfeel toți participanții vin de drag, considerăm că absolut toți copii au nevoie să vadă cum e mai exact la curs, cum sunt ceilalți copii, ce fel de jocuri facem și cum este trainerul. Astfel oferim accesul GRATUIT în sală la o primă ședință. La finalul ei copilul poate decide dacă i-a plăcut și dacă dorește să mai vină. Și tot la finalul acestei prime întâlniri părintele va avea o impresie ce îl va susține în luarea deciziei..

Cursurile de dezvoltare personală prin teatru pentru adolescenți se organizează în zilele de weekend, între orele 10:00-18:00.

Investiție:

  • Brașov – 320 Lei/lună (4 ședințe*) sau 850 Lei/3 luni (12 ședințe*) 
  • București – 380 Lei/lună (4 ședințe*) sau 1000 Lei/3 luni (12 ședințe*) 
  • *În cazul în care copilul lipsește, dar ne anunțați din timp acest lucru, ședința se decalează și nu se pierde.

Rezervarea locului se face prin completarea și trimiterea formularului, urmând sa vă contactam în cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile, precum ziua cea mai potrivită pentru a participa la o primă ședință demo.

Daca doriți să înscrieți mai mult de un copil, puteți trece în secțiunea  ”mesaj” numele copiilor și vârstele lor. 

Plata se poate efectua la unul din sediile Qfeel, prin transfer bancarcash sau cu cardul.