Cursuri Copii 5-7 ani

Această etapă de vârstă este caracterizată de Joc și Joacă. 

Cursul de dezvoltare personală prin teatru pentru copii aduce cu sine diverse metode de lucru, care mențin atenția și canalizează energia către obiectivele stabilite în joc.

Copiii sunt ca un burete. Captează informații și au capacitatea de a implementa imediat ce au invatat. Copiază foarte repede și sunt influențați ușor de mediul în care se desfășoară. Cel mai bine, cel mai ușor, ei învață în timp ce se joacă. Joaca lor este extrem de valoroasă! Este ceea ce adultul a uitat să facă.

Știm că faci tot posibilul pentru a avea un copil fericit si ca este important pentru tine ca el sa socializeze, sa creasca armonios, sa isi dezvolte creativitatea, iar in tot ceea ce face sa se exprime liber. Si pentru noi este importanta aceasta dezvoltare!

Principalul nostru obiectiv este fericirea copilului

alaturi de copii in sala de cursuri de teatru

Suntem foarte atenți cu copiii, pentru că în această perioadă se pun bazele celei mai importante calități: Stima de sine! 
Cunoaștem cu toții foarte bine care sunt efectele unei stime de sine scăzute. Foarte rapid identificăm calitățile și lipsurile prin propunerea de jocuri diverse, în care el se poate manifesta exact așa cum este.

Astfel putem observa:
 Nivelului de atenție al copilului.
 Curajul de a se implica  înactivități.
 Capacitatea de a  întelege.
 Diversitatea acțiunilor posibile.
 Gradul de empatie și relaționare.
 Încrederea în sine.

„JOCUL este forma cea mai înaltă a cercetării.” Albert Einstein

Fiecare copil are propriul lui ritm de dezvoltare. Dacă luăm un boboc de floare și îl forțăm, trăgând de petale să se deschidă mai repede, acesta se va usca.

Copilașii primesc tot ce au nevoie pentru a se dezvolta în ritmul propriu. Este de datoria noastră să onorăm încrederea pe care ei ne-o acordă necondiționat. Nu exista trăire mai frumoasă pentru un trainer Qfeel ca atunci când vede cum înflorește zâmbetul pe fața copiilor cu care se joacă și să îi vadă plecând fericiți de la cursul de actorie și dezvoltare personală prin teatru.

Prima ședință este GRATUITĂ!

Pentru că la cursurile Qfeel toți participanții vin de drag, considerăm că absolut toți copii au nevoie să vadă cum e mai exact la curs, cum sunt ceilalți copii, ce fel de jocuri facem și cum este trainerul. Astfel oferim accesul GRATUIT în sală la o primă ședință. La finalul ei copilul poate decide dacă i-a plăcut și dacă dorește să mai vină. Și tot la finalul acestei prime întâlniri părintele va avea o impresie ce îl va susține în luarea deciziei..

Avantaje pentru copil

Intră într-un mediu nou, unde poate explora în voie

Dezvoltă nivelul de încredere în el și în ceilalți

Își dezvoltă memoria, se joacă și învață în același timp

Află că este în regulă să greșească și să experimenteze

Învață să se concentreze și să fie atent la situațiile din jur

Învață să acționeze singur, să devină sigur pe gândurile și deciziile lui

Dragă părinte, împreună suntem puternici!

De aceea, pe lângă lecțiile deschise la care părinții participă ca spectatori, din când în când invităm părinții în sală și toată ședința ne jucăm împreună cu copiii. Astfel legătura părinte-copil devine tot mai puternică, pentru că și părintele are ocazia să interacționeze într-un mod inedit cu cel copilul , iar acesta simte ca este iubit și înțeles.

Avantaje pentru părinte

Uneori se întâmplă să lipsească copilul de la curs, iar în acest caz este suficient să ne anunțați (cât mai din timp) pentru a decala ședințele achitate.

Părinții cu mai mulți copii au fost foarte încântați să afle că frații beneficiază și de reducere la costul cursului.

Pe durata cursului părintele se poate relaxa sau poate folosi timpul în scop personal, având siguranța că cel mic este „pe maini bune”.

Oferim acces la grupul format pe whatsapp, unde punem poze și filmulețe din cadrul cursului. Desigur, astfel păstrăm legătura mult mai ușor.

Cursurile de dezvoltare personală prin teatru pentru copii sunt organizate în timpul săptămânii, în intervalul orar 17.00-18.30, cât și în weekend, între orele 10:00-16:00.

Investiție:

  • Brașov – 320 Lei/lună (4 ședințe*) sau 850 Lei/3 luni (12 ședințe*) 
  • București – 380 Lei/lună (4 ședințe*) sau 1000 Lei/3 luni (12 ședințe*) 
  • *În cazul în care copilul lipsește, dar ne anunțați din timp acest lucru, ședința se decalează și nu se pierde.

Rezervarea locului se face prin completarea și trimiterea formularului, urmând sa vă contactam în cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile, precum ziua cea mai potrivită pentru a participa la o primă ședință demo.

Daca doriți să înscrieți mai mult de un copil, puteți trece în secțiunea  ”mesaj” numele copiilor și vârstele lor. 

Plata se poate efectua la unul din sediile Qfeel, prin transfer bancarcash sau cu cardul.